Dagelijks eten we te veel zout. Daarom heeft Apollo een gamma aan producten ontwikkeld zonder toegevoegd zout en ook een bijzonder soort zout, namelijk zout met 35% minder natrium. De combinatie van de van nature aanwezige mineralen in Saltwell geven Saltwell een zachte zout smaak die zeer goed vergelijkbaar is met de smaak van keuken. Het natrium gehalte van het natuurlijk gewonnen saltwell is 35% lager dan van natrium.
Piccata Milanese
Frans Bon, chefkok bij Apollo/Solina, maakt gemarineerde en gebrande zalm met gewokte asperges.
Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met paling en een kruiden-roomsaus.uurlijk gewonnen keukenzout.
Lamskoteletten met duxelles en truffelaardappel-frites
Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij op een aardappelgalette.
Zoutloze kruidenmelanges
Speciaal voor de tijd van nu heeft Apollo een nieuwe lijn ontwikkeld. Een lijn van kruidenmixen zonder zout. Onderstaand vindt u een korte omschrijving per product:
Bourguignonne kruidenmelange
Mooie smaakmaker voor diverse producten als vlees, kip, boter, paddestoelen en groenten.
Cajun kruidenmelange
Pittige smaakmaker voor vlees, vis, gevogelte en groenten, ook lekker als BBQ rub.
Japanse kruidenmelange
Pittige mix met wasabismaak voor het kruiden van vis als tonijn, zalm en gamba’s, groenten en miesalades.
Kerriemelange madras
Pittige basis voor het maken van kerrie soepen en sauzen, stoof en wokschotels, door mayonaises en dressings.
Knoflookpeper
Voor op gamba’s en vis van de grill en overige BBQ gerechten.
Kruidenmelange voor gehakt
Smaakmaker voor gehaktballetjes, hamburgers, Mexicaanse gerechten met gehakt, lasagna.
Kruidenmelange voor groenten
Strooi deze melange over gekookte, gebakken of gewokte groenten als finishing touch.
Kruidenmelange voor nasi
Gebruik door nasi, bami, wokgroenten en overige gebakken oosterse gerechten.
Kruidenmelange voor vis
Smaakvolle melange voor het op smaak brengen van alle vissoorten.
Kruidenmelange voor vlees
Smaakvolle kruidenmix voor het op smaak brengen van alle vleessoorten.
Kruidenrub voor barbecue-grill
Pittige droge BBQ grill marinade voor vlees, vis, groenten en gevogelte.
Melange voor kruidenboter
Kruidige mix voor kruidenboter of olijfolie. Ook lekker door mayonaise.
Piri – piri kruidenmelange
Mix voor het kruiden en marineren van kip, varkensvlees, satevlees, en gehakt. Ook lekker als wokkruid.
Thai kruidenmelange
Mooie smaakvolle mix met de typische Thaise smaaktonen. Lekker op vlees, vis, gevogelte voor de BBQ, als wokkruid en door sauzen en soepen.
Za’atar kruidenmelange
Oze za’atar mix is lekker vermengt met olijfolie als dipper bij brood, smaakt uitstekend als kruid voor kip en lamsvlees, door boter, op groenten voor de BBQ.
Kijk voor meer info op https://apollofood.nl/