menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Nieuws & Evenementen » Algemeen » SALTWELL ZEEZOUT MINUS 35 % NATRIUM

SALTWELL ZEEZOUT MINUS 35 % NATRIUM

Geplaatst op: 21 maart 2019

Dagelijks eten we te veel zout. Daarom heeft Apollo een gamma aan producten ontwikkeld zonder toegevoegd zout en ook een bijzonder soort zout, namelijk zout met 35% minder natrium. De combinatie van de van nature aanwezige mineralen in Saltwell geven Saltwell een zachte zout smaak die zeer goed vergelijkbaar is met de smaak van keuken. Het natrium gehalte van het natuurlijk gewonnen saltwell is 35% lager dan van natrium.

 

 

 

 

Piccata Milanese

Frans Bon, chefkok bij Apollo/Solina, maakt gemarineerde en gebrande zalm met gewokte asperges.

Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met paling en een kruiden-roomsaus.uurlijk gewonnen keukenzout.

Lamskoteletten met duxelles en truffelaardappel-frites

Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij op een aardappelgalette.

Zoutloze kruidenmelanges

Speciaal voor de tijd van nu heeft Apollo een nieuwe lijn ontwikkeld. Een lijn van kruidenmixen zonder zout. Onderstaand vindt u een korte omschrijving per product:

Bourguignonne kruidenmelange

Mooie smaakmaker voor diverse producten als vlees, kip, boter, paddestoelen en groenten.

Cajun kruidenmelange

Pittige smaakmaker voor vlees, vis, gevogelte en groenten, ook lekker als BBQ rub.

Japanse kruidenmelange

Pittige mix met wasabismaak voor het kruiden van vis als tonijn, zalm en gamba’s, groenten en miesalades.

Kerriemelange madras

Pittige basis voor het maken van kerrie soepen en sauzen, stoof en wokschotels, door mayonaises en dressings.

Knoflookpeper

Voor op gamba’s en vis van de grill en overige BBQ gerechten.

Kruidenmelange voor gehakt

Smaakmaker voor gehaktballetjes, hamburgers, Mexicaanse gerechten met gehakt, lasagna.

Kruidenmelange voor groenten

Strooi deze melange over gekookte, gebakken of gewokte groenten als finishing touch.

Kruidenmelange voor nasi

Gebruik door nasi, bami, wokgroenten en overige gebakken oosterse gerechten.

Kruidenmelange voor vis

Smaakvolle melange voor het op smaak brengen van alle vissoorten.

Kruidenmelange voor vlees

Smaakvolle kruidenmix voor het op smaak brengen van alle vleessoorten.

Kruidenrub voor barbecue-grill

Pittige droge BBQ grill marinade voor vlees, vis, groenten en gevogelte.

Melange voor kruidenboter

Kruidige mix voor kruidenboter of olijfolie. Ook lekker door mayonaise.

Piri – piri kruidenmelange

Mix voor het kruiden en marineren van kip, varkensvlees, satevlees, en gehakt. Ook lekker als wokkruid.

Thai kruidenmelange

Mooie smaakvolle mix met de typische Thaise smaaktonen. Lekker op vlees, vis, gevogelte voor de BBQ, als wokkruid en door sauzen en soepen.

Za’atar kruidenmelange

Oze za’atar mix is lekker vermengt met olijfolie als dipper bij brood, smaakt uitstekend als kruid voor kip en lamsvlees, door boter, op groenten voor de BBQ.

 

Kijk voor meer info op https://apollofood.nl/

Categorie: Algemeen, Nieuws Tags: Apollo, Frans Bon, Paling, Pasta, Piccata Milanese, Saltwell

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact