menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Irish beef Club
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
    • Adverteren
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Nieuws & Evenementen » Nieuws » The Best Chef Awards 2020

The Best Chef Awards 2020

Geplaatst op: 28 september 2020

René Redzepi

De resultaten van The Best Chef Awards 2020 zijn bekend gemaakt tijdens de eerste virtuele show. In de online aanwezigheid van de internationale gastronomiegemeenschap won chef René Redzepi The Best Chef Top100 Award powered by Perlage, gevolgd door chef Björn Frantzen (winnaar van vorig jaar) op de tweede plaats en chef Dan Barber (die ook twee extra prijzen wint) op de derde plaats . De 2020-lijst bevat 34 nieuwe chef-koks uit 31 landen over de hele wereld, waarvan Spanje het beste presteert met zijn 15 chef-koks.

De winnaars van The Best Chef Awards 2020
  • De Best Chef Top100 Award, mogelijk gemaakt door Perlage-winnaar: René Redzepi uit Denemarken . De tweede plaats is voor Björn Frantzen (Zweden), die de prijs in 2019 won, en de derde plaats gaat naar Dan Barber (VS), die nog twee prijzen wint.
  • De Best Chef Rising Star Award mogelijk gemaakt door Perrier-Jouët-winnaar: Manoella ‘Manu’ Buffara (Brazilië). Deze jonge chef-kok wint deze prijs als waardering voor haar talent en vooruitgang in de wereld van de gastronomie.
  • De Best Chef Fol-LOVERS Award, mogelijk gemaakt door Custom Culinary-winnaar: Rafa Costa e Silva (Brazilië). Deze award is in 2018 geïntroduceerd om de mening van het publiek van volgers van The Best Chef op social media te waarderen.
  • De Best Chef Pastry Award mogelijk gemaakt door Valrhona-winnaar: Xavi Donnay (Spanje). Met deze onderscheiding wordt de beste patissier onder alle chef-koks bekroond.
  • De Best Chef Food Art Award, mogelijk gemaakt door Antonius Caviar-winnaar: Alex Dilling (VK) . Deze prijs wordt opgedragen aan de beste artiest onder alle chef-koks.
  • The Best Chef New Entry Award mogelijk gemaakt door Le Nouveau Chef-winnaar : Dan Barber (VS). Deze categorieprijs eert de chef die onder alle nieuwe kandidaten de hoogste notering behaalt.
  • The Best Chef Voted by Chefs Award mogelijk gemaakt door LSG Group-winnaar : Dan Barber (VS) . Deze onderscheiding wordt opgedragen aan de meest gekozen chef door alle andere chefs.
  • De Best Chef Science Award, mogelijk gemaakt door Perlage-winnaar : Rasmus Munk (Denemarken) . Deze onderscheiding is een onderscheiding voor de chef die uitmunt in onderzoek, experimentele technieken en transformatie.
  • The Best Chef Legend Award powered by Difference Coffee winnaar : Michel Bras (Frankrijk) Deze categorieprijs is een eerbetoon aan de beste chef-kok die niet meer actief is in de keuken als chef, maar toch een cruciale impact heeft op de wereld van de gastronomie.

Onderscheidingen uit het hart van de gastronomische gemeenschap

Dit jaarlijkse uitreikinggala is altijd een wereldwijd evenement geweest met chef-koks van over de hele wereld die van ver reizen om het heetste culinaire gala bij te wonen. Om ieders veiligheid te garanderen en rekening houdend met de huidige COVID-voorschriften, besloot ’s werelds toonaangevende culinaire platform dit jaar terug te gaan naar hun roots door hun Top100 te presenteren via een eersteklas online show en hybride conferenties te organiseren zoals Area Talks en Food Meet Science. “We hebben besloten om het evenement van dit jaar niet te annuleren, maar het te organiseren in een # VIRTUAL2020-vorm. Door dit te doen, hopen we een boodschap van kracht en positiviteit te geven aan de hele gastronomische wereld. De avond volledig afzeggen zou betekenen dat we de kwetsbaarheid van de gastronomische wereld moeten demonstreren en benadrukken en dit is geen goede boodschap om te geven. We zijn ver van elkaar verwijderd – iedereen is thuis, op het werk.

Lees HIER verder. 

Categorie: Nieuws Tags: René Redzepi, The Best Chef Awards

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2021  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Irish beef Club
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
    • Adverteren
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact