
Paul van Trigt, jarenlange praktijkervaring, aangevuld met de nodige literatuurstudie, vormen de basis van het 340 pagina’s tellende boek ‘Worst – vleeswaren – specialiteiten’. Het bevat 150 beschrijvingen van de meest bekende worst, vleeswaren en specialiteiten inclusief bijna 350 korte variantomschrijvingen.
‘Kennis en vakmanschap is meer dan goud en zilver’ De beschreven producten zijn schitterend in beeld gebracht met sfeervolle product foto’s. Per product zijn de historie, ingrediënten, bereidingstechnieken, varianten en menusuggesties beschreven.
Voor wie
Dit boek is zeer interessant voor consumenten en of verkoopmedewerkers van slagerijen, horeca en versafdelingen die meer achtergrondkennis willen hebben van worst, vleeswaren en specialiteiten. Maar het kan ook dienen als inspiratie voor de slager, kok, traiteur of liefhebber, omdat er in het boek ook veel varianten en andere creatieve toepassingen beschreven staan.
Relatiegeschenk of klantenactie
Dit boek is uitermate geschikt om cadeau te doen aan verkoopmedewerkers, als relatiegeschenk voor de feestdagen, of om een klantenactie mee te organiseren.
Geïnteresseerd? Bestel het boek.
Wilt u een inkijk hebben in het boek? Klik hier.
Hier heeft u een aantal video’s met Paul van Trigt