menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Nieuws & Evenementen » Evenementen » Dutch BBQ Team aanwezig bij open dag PUUR GROENTEN

Dutch BBQ Team aanwezig bij open dag PUUR GROENTEN

Geplaatst op: 9 april 2023

Culinaire explosie van inspiratie en chefs battle.

‘We are back’2023

De inspiratiedag die in het teken staat van de mooiste producten en creativiteit in de keuken. Het is een dag waarop we chefs van over heel Nederland samenbrengen om hun passie en creativiteit te delen en inspiratie te bieden voor nieuwe, innovatieve gerechten.

Onze inspiratie dag is speciaal ontworpen voor chefs die geïnteresseerd zijn in nieuwe smaken en trends in de keuken. Het biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en professionals, en om nieuwe ideeën en kennis op te doen over de culinaire wereld.

De dag omvat live demonstraties van verschillende chefs, proeverijen en workshops. Bovendien organiseren we een speciale chefsbattle tussen diverse ROC’s, waarbij de beste chef wordt gekroond. Dit alles wordt georganiseerd door en met chefs, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en expertise.

Deelnemende bedrijven zijn oa.

PUUR-groenten

Gespecialiseerd in teelt en verkoop van eetbare bloemen, kruiden, minigroenten, microgroenten en zilte groenten.

Rungis Barendrecht

Is de groente specialist voor de Nederlandse Horeca. Wij brengen het grootste AGF assortiment van Nederland dagelijks bij jou in de keuken.

Maravillas

Bent u op zoek naar bijzonder handgemaakt serviesgoed? Een bijdrage aan een unieke presentatie van uw gerechten?

Dutch BBQ team,

Het grote en succescolle BBQ-team, wie kent ze niet? Het team is opgericht in 2011 door een aantal kookvrienden en collega’s met het doel vooral plezier te maken. Zij zullen paling roken en grillen met natuurlijk het ESF label, en laten proeven Het Label Rouge Porc au Grain en Hollandse schaal en scheldieren komen deze dag van de BBQ. En u kunt gelijk lid worden bij de WBQA

Plantbased opleiding ROC Amsterdam

In 50 hebben we twee planeten nodig om iedereen te kunnen voeden in deze wereld. Wil jij daar iets aan gaan doen? Minder of geen dierlijke eiwitten gebruiken als kok wordt de toekomst.

Hand horeca

Al meer dan 30 jaar de grootste Noord-Hollandse toeleverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek en grootkeuken apparatuur

Brouwerij Egmond

De abdijbieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt.

Tamis wijnen

Brede selectie wijnen afkomstig van meer dan 50 producenten, aanbod van meer dan 700 verschillende wijnen.

Slow Escargots,

Lennard ter Hall tornt als kenner en liefhebber van het diertje niet aan het natuurlijke ritme van de slak. Zo wordt de winterslaap van de slakken gerespecteerd en leggen de slakken hun eieren in de volle grond.

Beermann Wijnimport

Wij zijn een wijngroothandel waar de passie voor wijn te proeven is; letterlijk en figuurlijk.

De hollandsepilsener fabriek

In één van de grootste brouwerijen van ons land, met 19 brouwketels en een totale capaciteit van 25.000 hectoliter, brouwen we met ambachtelijke passie 2,5 miljoen liter per jaar, een premium goudgele pilsener voor een goudeerlijke prijs.

WWOO outdoor kitchen

WWOO © is de multifunctionele modulaire buitenkeuken die past in elke tuin. WWOO is dankzij het gepatenteerde ontwerp de ultieme onderhoudsvriendelijke multifunctionele buitenkeuken die te vinden is in tuinen over de hele wereld.

VHC de jongens

Elke horecaondernemer weet dat het in zijn of haar zaak uiteindelijk maar om één ding gaat: tevreden gasten.

PUURgroenten Battle Award 2023 (#PGBA2023)

Aankomend talent die proeft, ruikt, probeert en gaat toepassen. Jonge chefs die deelnemen aan de PGBA 2023 wedstrijd. 6 teams van 2 chefs. Blackbox, professionele jury, oogsten in de kas, langs de marktkramen.

Deelnemende opleidingen zijn:

  • Horizon college Heerhugowaard
  • ROC van Amsterdam
  • ROC Friese Poort Sneek
  • Drenthe College
  • Friesland College

De culinaire passie spat ervan af tijdens de Horeca Inspiratie dag bij PUURgroenten de 8de editie, met Ladyspeaker Rosalie Heintzberger.
Tijdens deze dag komen vakgenoten bijeen en er overweldigende gerechten met ultieme smaken tot stand worden gebracht.

Bereiden, proeven en inspireren zijn ook kernwoorden van deze dag. Onder voor behoud: Tim Golsteijn van Bouganville* Wouter Golsteijn van Planta Popup, Niels Gouda van Natuurlijk, Eelke ten Broeke van Cunst, Chad Kors van Soulbeach, Willem Bos van de Basiliek, Tommy den Hartog van 273, Marcel Heintzberger Hidden Amsterdam & ROCAmsterdam Plantbased zullen menig vakgenoot doen verbazen met de smaakvolste vegan gerechten, vlees, vis en groenten gerechten bereid op BBQ, kool en hout of rauw. Het Dutch BBQ Team zal met ondersteuning van de WBQA ook de hele dag met hun vrienden van de partij zijn.

Naast het culinaire spektakel dat zich buiten op het aardappelveld afspeelt is er in de kas zelf een dynamisch geheel. Chefs zoeken zelf op het water naar de beste groenten, kruiden en eetbare bloemen, terwijl de medewerkers van PUURgroenten de bezoekers alle producten in de kas hebben laten zien en proeven.

Kookplein, het vers plein, het bar plein, terrassen en de DJ die het geheel omlijsten met chille klanken. Het geheel is overdekt met moderne tenten of Noord Afrikaanse bedoeïenen tenten waar alle levernaciers en vers partners hun beste producten laten proeven en voelen. Laat je verbazen door de intense smaak en goede structuur van de producten. De diversiteit en het vernieuwend karakter van het assortiment zal je in de smaak vallen!

Passie en ambacht is gedeeld tussen koks en horeca leveranciers. Van brood tot verse vis en professionele koksmessen, houten serveerplanken, servies, wild en gevogelte, truffels, koffie, wijnen, sappen, lokale bieren, gin, Italiaanse producten, slakken, kokskleding, vlees, schaal en schelpieren, social media, fotografie, ovens, BBQ’s worden gepresenteerd. Netwerken en relaties ontmoeten. Voor nieuwe en bestaande klanten, voor bekende en nieuwe producten.

Het is een goede manier om elkaar te ontmoeten en het product te presenteren volgens de standhouders. Vakgenoten zijn oprecht geïnteresseerd in de producten die er geboden worden en delen hun ideeën aan de leveranciers. Met meer dan 400 bezoekers en goede samenwerkingen kijken we uit naar een geslaagde Horeca Inspiratie dag volgens zowel de organisatoren als de bezoekers.

Save the date, maandag 19 juni 2023…aanmelden doet u HIER OP DEZE LINK

Kijk voor het laatste nieuws op dit evenement op  www.PUURgroenten.com
 

Categorie: Evenementen Tags: bbq, DUTCH BBQ TEAM, Eelke ten Broeke, Horeca Inspiratie, Puur groenten, PUURgroenten, Rosalie Heintzberger, Tim Golsteijn, Willem Bos, Wouter Golsteijn

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact