De keuring van de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2024 vindt plaats op donderdag 12 september. De gehaktballen worden zoals gebruikelijk gekeurd bij SVO in Houten. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en lever je product op tijd in om kans te maken op een plaats in de top 10.
Inleveren
De producten kunnen persoonlijk of per post worden ingeleverd bij SVO in Houten. Producten moeten uiterlijk woensdag 11 september op de wedstrijdlocatie zijn ingeleverd. Het adres is Sleepboot 2, 3991 CN Houten. Lees de spelregels op deze pagina goed door voordat je jouw producten opstuurt of inlevert.
Jury
De arbitrage en algehele wedstrijdcoördinatie van de keuring liggen in handen van Ron Kinkelaar van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. Vakspecialist Paul van Trigt begeleidt de arbitrage bij de keuring. Aan de keurtafel nemen plaats: Wim de Rooij, eigenaar van Slagerij Jan de Rooij en winnaar van de Lekkerste Bal Gehakt 2023, branche erkende meesterslager Johan Augustinus, gecertificeerd productkeurmeester Marloes van Hartskamp en aspirant productkeurmeester Mirjam Pees. Joy ter Heijden assisteert de productkeurmeesters vanuit het Expertisecentrum voor het Slagersambacht.
Deelnemen?
De vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt is exclusief voor KNS-leden. LEES HIER VERDER