menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Algemeen » Open NK Culinair Wild BBQ 2023

Op zaterdag 28 Oktober 2022 vindt voor de tweede maal het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd ligt in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA. Met deze wedstrijd willen we het culinair barbecueën met Hollands wild in de meest ruime zin van het woord bevorderen. Ieder deelnemend team bereidt vier gerechten, allemaal met wild. 

Bezoekers informatie

Geplaatst op: 21 juni 2022

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen tussen Arnhem, Ede en Apeldoorn. De ingangen van het Park bevinden zich in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Otterlo is de drukste ingang, we raden daarom aan om ingang Schaarsbergen of Hoenderloo te gebruiken. Meer info over het park vindt u op DEZE link. Adressen ingangen De Hoge […]

CULINAIRE BBQ MARKT

Geplaatst op: 21 juni 2022

Tijdens de Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ wedstrijd zal er ook een Culinaire BBQ markt plaatsvinden. Binnenkort kunt u hier meer over lezen. 

DE DEELENEMERS

Geplaatst op: 21 juni 2022

De deelnemers van de op zaterdag 15 Oktober 2022 te houden eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ wat plaats vindt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.  Bad to the Bone BBQ and outdoor Cooking team Bad tot he Bone is opgericht door Team Captain Erik en zijn vrouw Aleida. Bad to the Bone doet […]

Doe mee aan het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2023

Geplaatst op: 19 mei 2022

Hert op de Veluwe, Gastropedia

Op zaterdag 28 Oktober 2023 vindt voor de  tweede keer het  Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd ligt in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA & SBWN. Met deze wedstrijd willen we […]

FOTO VERSLAG Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Geplaatst op: 16 oktober 2022

Hierbij een fotoverslag, wat gemaakt is door Ben Kreuger op zaterdag 15 Oktober 2022  tijdens de eerste  Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ  wat plaats vond in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd lag in handen van Gastropedia.nl & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA.  We zullen dit de […]

Juryleden

Geplaatst op: 21 juni 2022

De juryleden die op zaterdag 15 Oktober 2022 de gerechten tijdens de eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ beoordelen zijn bekent. 

LINDA BREEK UIT, GELDERLAND TV

Geplaatst op: 14 oktober 2022

In Linda breekt UIT! laat Linda zien wat er allemaal te doen is in Gelderland. Het wildseizoen is begonnen dus gaat Linda barbecueën met wild. Op 15 oktober wordt het eerste Open NK Wild BBQ georganiseerd op Nationaal Park de Hoge Veluwe. Linda gaat voor het eerst barbecueën met wild. Ze traint mee met één […]

OPDRACHT & Reglementen

Geplaatst op: 21 juni 2022

DE OPDRACHTEN De opdrachten worden rond 1 september bekent gemaakt. De reden dat het het niet eerder kunnen doen is omdat we dan pas kunnen kijken wat voor wild dit jaar er beschikbaar komt. Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ Hierbij de algemene huisregels die gelden tijdens de Nederland kampioenschappen Culinair BBQ 2023, georganiseerd door […]

Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ

Geplaatst op: 16 oktober 2022

VIDEOVERSLAG: Zaterdag 15 oktober 2022 vond het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ wat plaats. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd lag in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA. Ben Kreuger maakte er een mooi video verslag van. 

UITSLAG OPEN DUTCH CHAMPIONSHIP DUTCH WILD BBQ 2022

Geplaatst op: 16 oktober 2022

Hierbij de uitslag van de op zaterdag 15 Oktober 2022  voor het eerste gehouden Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ  wat plaats vond in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd lag in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA.  Prijzen Beste Wildstoofgerecht van Wild Varken 2022 powered […]

WBQA Fire, Food, Friendship and Fun

Geplaatst op: 30 juli 2022

WBQA staat voor World Barbecue Association; een internationale barbecue organisatie die wereldwijd actief is en waarbij culinair barbecuegenot, informatieverstrekking en vriendschap centraal staat (Fire, Food, Friendship and Fun). WBQA-NL, de Nederlandse divisie, is een organisatie die opgericht is op 30 april 2014 en zetelt in Son en Breugel. Het huidige bestuur bestaat uit: President & […]

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact