Tequila, blue curaçao, limoensap, zoutrandje op het glas (shake)
Glossarium bar
BLUE-CURAÇAOSIROOP
Een diepblauwe siroop, die in cocktails op dezelfde wijze kan worden verwerkt als de gelijknamige likeur
BOBBY BURNS
Schotse whisky, rode vermout, dash Bénédictine (stir)
BOSSA NOVA
Witte rum, Galliano, apricot brandy, ananassap, citroensap (shake)
BOSTON CLUB COCKTAIL
Gin, witte port, frambozensiroop, dash citroensap (shake)
BOWL
Een mengsel van wijn of champagne (basisdrank), likeur en vers fruit, vergelijkbaar met de Spaanse sangria. Wordt geprepareerd in een glazen bowlschaal en geserveerd in glazen kopjes. Moselle Bowl: Een mix van cognac, Grand Marnier, moezelwijn, aard beien, (verse) ananas en suiker. Informatie over MIXOLOGIE
BRANDY ALEXANDER
Cognac, bruine crème de cacao, room (shake)
BRANDY CRUSTA
Brandy, citroensap, suikerwater, dash maraschino, dash Angostura bitters (shake) wijnglas/ballon,
BRONX
Gin, rode vermout, droge vermout, sinaasappelsap (shake)
BROOKLYN BOMBER
Tequila, Galliano, cherry brandy, triple sec, citroensap (shake)
BUCK
Combinatie van een distillaat, een halve uitgeknepen citroen en ginger ale. Gin Buck: Een mix van gin, ginger ale en het sap van een halve citroen.
BUCK’S FIZZ
Champagne, sinaasappelsap (build)