Mooie, platte, puntige, smaragdgroene blaadjes. Het aftreksel is zacht van smaak en heeft een subtiele geur. Een zeer verfijnde en bijzondere thee.
HIGHGROWN (India).
Koperkleurig aftreksel met een sterke, volle, iets aardse smaak.
HOUJICHA (Japan).
Lichtbruine geroosterde blaadjes. Zeer mild voor de maag.
JASMIJN THEE
Jasmijn thee is een groene thee afkomstig uit China. Hoe meer bloesem de thee bevat, hoe eenvoudiger de kwaliteit is. Fijnere soorten kunnen het aroma van de bloesem beter opnemen en behouden. De kwaliteit van deze thee is afhankelijk van de kleur van het blad. Het blad kan donkergroen of bijna zwart zijn, maar ook […]
JIUQU WULONG (China).
Gefermenteerde zwarte thee, die vaak ten onrechte als oolong wordt bestempeld. Fijne stevige blaadjes die een koperrood aftreksel geven. Milde, subtiele en verfrissende smaak.
KAVUZI (Malawi).
Thee van kleine bladeren. Sterk aftreksel met een diepe kleur.
KEEMUN (China).
Dunne zwarte reepjes, vakkundig gemaakt zonder de bladeren te breken. Ze geven een diepbruin aftreksel met een geurige smaak en een verfijnd aroma.
KEEMUN MAO FENG (China).
Zeldzame Keemunthee van handgerolde blaadjes met een subtiele en verfijnde smaak.
KENIAMELANGE (Kenia).
Goede uitgebalanceerde smaak; rijk, roodgouden aftreksel.
KENILWORTH (Sri Lanka).
Mooie, lange en ‘pezige’ blaadjes. De voortreffelijke smaak is vol, krachtig en bijna eikachtig.
KHONGEA (India).
Groene thee van jonge blaadjes. Geurig aroma en een helder, goudkleurig aftreksel met zoete smaak.
KILIMA (Tanzania).
Zwarte thee. Lijkt op Ceylonthee. Sterk en fruitig.