Groentesalade, vaak als bijgerecht geserveerd.
TOD
Extra doorgebakken.
TOFOE
Puddingachtige ‘kaas’ van de wrongel van sojabonen.
TOFU
Tahoe.
TOFU (dou-fu).
Verse kaasachtige ‘wrongel’ van sojabonen. Wordt in blokken verkocht.
TOM
Garnalen.
TOM KHO
Gedroogde garnalen.
TONG-SENG
Saté van geitenhart.
TOOVAR DAL Gele linzen.
TOP MO
Knapperig varkenszwoerd.
TORAJA KEUKEN
De specialiteiten van Tana Toraja zijn de pa’piong, in bamboe bereide gerechten. Dit zijn kip- of varkensschotels waarvan gemalen kokosnoot een belangrijk ingrediënt is. Pa’piongs zijn meestal sterk gekruid, dus vraag om een milde uitvoering als je hier niet tegen kunt. Ze worden meestal met zwarte rijst, sambal en gekookt varenblad (paku) gegeten. Belut masapi […]
TORI
Kip