menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Keukengereedschappen en Apparatuur » Elektrische keukenapparatuur » Pagina 2
  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

KOFFIEMOLEN

Geplaatst op: 15 januari 2019

Iedere koffiesoort of -toepassing vergt een bepaalde verfijning. Een koffiemolen gebruik je om koffiebonen te malen voor een heerlijke kopje koffie. Of je nu een filterkoffie zetapparaat of een cafétiere (French Press) gebruikt, de molen heeft meer invloed op het eindproduct dan wat dan ook. Doe een koffiebonen test door verschillende malingen uit te proberen; van grof tot fijn. Hiervoor gebruik […]

MAGNETRON

Geplaatst op: 12 november 2015

Magnetron

Kookapparaat waarin de warmte wordt opgewekt door de elektromagnetische golven van één of meer generatoren; de warmteoverdracht vindt gedeeltelijk door straling plaats. Een magnetron wordt gebruikt voor het garen van groenten, het verwarmen of snel bijverwarmen van gerechten of ingrediënten en het ontdooien van bevroren producten, gerechten of ingrediënten. De bereidingsruimte van een magnetron heeft een […]

PLANEETMENGER

Geplaatst op: 12 november 2015

Planeetmenger

Een planeetmengmachine wordt gebruikt voor het mengen, opkloppen, en kneden van deeg, beslag, schuim, crèmes, etc. Planeetmengmachines zijn verkrijgbaar vanaf tafelmodellen, met een inhoud van 2 l, tot modellen met een inhoud van 140 l die in de vloer verankerd worden. Ze moeten altijd voorzien zijn van een CE-keurmerk en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, zoals […]

RIJSTKOKER

Geplaatst op: 12 november 2015

Rijstkoker, gastropedia

Een rijstkoker is ideaal voor het bereiden van diverse soorten rijst, van witte tot Basmati. Een goede rijstkoker is uitgerust met een kook- en warmhoudfunctie. Tegenwoordig  hebben rijstkokers meerdere mogelijkheden  zoals het stomen van groenten, vis of vlees, zoals deze rijstkoker die u op de afbeelding ziet. De uitneembare binnenpan is voorzien van een antikleeflaag […]

ROKER – KOUD ROOK GENERATOR

Geplaatst op: 16 maart 2018

Een heerlijke rooksmaak zonder barbecue! Dat kan tegenwoordig  met bv een Wartmann®roker Met deze roker maakt u rook uit houtmot voor het koudroken van etenswaren en drank. Met koud-roken geeft u een bijzondere smaak aan kazen, noten, eieren, vis vlees en groenten. Laat een blijvende indruk achter door uw cocktails een keer met rook uit te serveren. […]

SAPCENTRIFUGE

Geplaatst op: 12 november 2015

Sapcentrifuge

Elektrisch apparaat, vaak geheel of gedeeltelijk van roestvrij staal, voor het maken van vruchten- en groentesap. Soms uitgerust met een aparte pulpafvoer en rubber zuignappen om ‘weglopen’ en trillingen te voorkomen. De machines zijn zeer eenvoudig schoon te maken.

SLOW JUICER

Geplaatst op: 16 maart 2018

Een slowjuicer perst tot wel 30% meer sap uit groenten en fruit dan een normale pers. Hierbij maakt het niet uit of het harde of zachte groenten, vruchten en of fruit. Wortels, paprika, selderij, radijs, kool en zelf tarwegras kan een goede slowjuicer ook aan. Dankzij de planetaire overbrenging maakt de slowjuicer bijna geen geluid. […]

SLOWCOOKER

Geplaatst op: 28 juli 2017

Slowcooker biedt de gelegenheid om op lage temperatuur een (éénpans)gerecht te bereiden. Door de lage temperatuur blijven waardevolle voedingsstoffen intact. Bovendien smelten smaken samen door de langzame garing. Een kenmerk van de slowcooker is de aardewerken binnenpot. Waarom een slowcooker? Vitamines en mineralen blijven behouden! Deel de dag in naar behoefte, terwijl de Crock-Pot slowcooker […]

SNIJMACHINE

Geplaatst op: 12 november 2015

Snijmachine

Machine voor het snijden van gelijkmatige plakken van producten als kaas, vleeswaren, komkommer, knolselderij etc. Snijmachines hebben een elektrisch aangedreven ronddraaiend mes waarlangs het product met de hand wordt bewogen of waarbij het product automatisch langs het mes wordt gehaald. Alle snijmachines zijn van een hoogwaardige roestvrije metaallegering, hebben een holgeslepen kwaliteitsmes, zijn traploos instelbaar […]

SORBETIÈRE

Geplaatst op: 12 november 2015

Sorbetiere

Een apparaat om sorbetijs, spooms en punches te maken. Een sorbetière bestaat uit een gekoelde (buiten)container en een vriescilinder. Tussen container en cilinder zit koelvloeistof. Deze bevriest niet, maar kan wel zeer lage temperaturen bereiken. In de cilinder draait voortdurend een spatel, om het steeds harder wordende consumptie-ijs van de zijwanden naar het midden te […]

SOUS-VIDE CIRULATOR

Geplaatst op: 11 maart 2018

Deze sous-vide circulator van Wartmann  is een kwalitatief hoogwaardige en robuuste dompelaar die tegen een stootje kan maar desondanks een bijzonder fraai uiterlijk heeft. Ideaal om de warmte exact te kunnen regelen bij het sous-vide garen van producten. De Wartmann Sous-Vide Circulator plaats u in de pan of het waterbad en regelt aan de hand van […]

SOYA MAKER

Geplaatst op: 27 maart 2019

Espressions lanceerde de  ‘’Soya Milk Maker and More’’! De éérste keukenmachine waarmee je in eigen keuken verse soja-, amandelmelk en zelfs soepen en rijstpastas bereidt. Ideaal wanneer je wilt starten met een volledig plantaardig dieet of wanneer je lactose intolerant bent. Volledig plantaardig leven is een steeds groter wordende trend en kan perfect wanneer je […]

  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact