> Beurre de saumon fumé.
Boters
De hieronder genoemde boters bestaan hoofdzakelijk uit roomboter met één of meer toevoegingen. Het zijn allemaal samengestelde boters. Ze worden gebruikt bij het bereiden van grillades, als garnering en vulling of voor het bespuiten van croûtons, canapés, et cetera. Bovendien worden ze wel toegepast als onderdeel van sauzen. Samengestelde boters worden bij voorkeur dagelijks bereid, met zo vers mogelijke ingrediënten.
GESMOLTEN BOTER
> Beurre fondu.
GLARISBOTER
> Beurre de Glaris.
GROENE BOTER
> Beurre vert.
GROENE-KRUIDENBOTER
> Beurre d’herbes.
GROENE-KRUIDENBOTER
> Beurre aux fines herbes.
GRUYÈRE BOTER
> Beurre au gruyère.
GRUYÈREBOTER MET HAM
> Beurre au gruyère et au jambon.
HAMBOTER
> Beurre de jambon.
HARINGBOTER
> Beurre de hareng.
HAZELNOOT BOTER
> Beurre d’aveline.
HOMBOTER
> Beurre de laitance.