menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Klassieke keuken » Groenten, rijst en meelspijzen » Meelspijzen » Pagina 2
  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende »

MACARONI À LA BOLOGNAISE (macaroni à la bolognaise).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, boter en in boter gesauteerde stukjes fijngesneden ui en mals rundvlees. Apart wordt geraspte Parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI À LA GÉNOISE (macaroni à la génoise).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten, vermengd met boter en sauce à la crème of room en in boter gestoofde schijfjes champignons, bestrooid met een mengsel van geraspte Parmezaanse kaas en paneermeel, besprenkeld met gesmolten boter en gegratineerd.

MACARONI À LA MILANAISE (macaroni à la milanaise).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, tomatensaus, tomate concassé, julienne van ham, gekookte rundertong, truffel en champignons. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI À LA NAPOLITAINE (macaroni à la napolitaine)

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met braiseervocht van rundvlees, tomate concassé en boter. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI À LA NIÇOISE (macaroni à la niçoise).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met in olie gefruite fijngesneden ui, gehakte knoflook en tomate concassé. Apart wordt geraspte Parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI À LA SICILIENNE (macaroni à la sicilienne).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met sauce velouté de volaille waarin puree van kippenlevers. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI À LA VÉNITIENNE (macaroni à la vénitienne).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met sauce velouté de volaille, room, julienne van gaar gevogelte, truffel, champignons en ham. Apart wordt geraspte Parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI À L’ITALIENNE (macaroni à l’italienne). .

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, boter en geraspte Parmezaanse kaas.

MACARONI AMUNDSEN (Amundsen macaroni).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met beurre d’anchois. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.

MACARONI AU BEURRE (macaroni met boter).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en suiker, afgegoten en vermengd met boter.

MACARONI AU GRATIN (gegratineerde macaroni).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten, vermengd met boter en sauce à la crème of room, bestrooid met een mengsel van geraspte Parmezaanse kaas en paneermeel, besprenkeld met gesmolten boter en gegratineerd.

MACARONI NANTUA (Nantua macaroni).

Geplaatst op: 8 januari 2016

Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, beurre d’ecrevisses, rivierkreeftstaartjes en julienne van truffel. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.

  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact