Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, boter en in boter gesauteerde stukjes fijngesneden ui en mals rundvlees. Apart wordt geraspte Parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI À LA GÉNOISE (macaroni à la génoise).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten, vermengd met boter en sauce à la crème of room en in boter gestoofde schijfjes champignons, bestrooid met een mengsel van geraspte Parmezaanse kaas en paneermeel, besprenkeld met gesmolten boter en gegratineerd.
MACARONI À LA MILANAISE (macaroni à la milanaise).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, tomatensaus, tomate concassé, julienne van ham, gekookte rundertong, truffel en champignons. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI À LA NAPOLITAINE (macaroni à la napolitaine)
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met braiseervocht van rundvlees, tomate concassé en boter. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI À LA NIÇOISE (macaroni à la niçoise).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met in olie gefruite fijngesneden ui, gehakte knoflook en tomate concassé. Apart wordt geraspte Parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI À LA SICILIENNE (macaroni à la sicilienne).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met sauce velouté de volaille waarin puree van kippenlevers. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI À LA VÉNITIENNE (macaroni à la vénitienne).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met sauce velouté de volaille, room, julienne van gaar gevogelte, truffel, champignons en ham. Apart wordt geraspte Parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI À L’ITALIENNE (macaroni à l’italienne). .
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, boter en geraspte Parmezaanse kaas.
MACARONI AMUNDSEN (Amundsen macaroni).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met beurre d’anchois. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.
MACARONI AU BEURRE (macaroni met boter).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en suiker, afgegoten en vermengd met boter.
MACARONI AU GRATIN (gegratineerde macaroni).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten, vermengd met boter en sauce à la crème of room, bestrooid met een mengsel van geraspte Parmezaanse kaas en paneermeel, besprenkeld met gesmolten boter en gegratineerd.
MACARONI NANTUA (Nantua macaroni).
Macaroni naar keuze, beetgaar gekookt in ruim water met olie en zout, afgegoten en vermengd met room, beurre d’ecrevisses, rivierkreeftstaartjes en julienne van truffel. Apart wordt geraspte parmezaanse kaas geserveerd.