De sympathieke van origine Limburger SVH Meesterkok Henk Savelberg opende in het Oriental Residence (Ploenchit) begin van 2015 Savelberg Bangkok. Openingstijden : 12: 00-14: 00; 18: 00-22: 00 (Gesloten op zondag) Adres : Savelberg, G / F, Oriental Residence, 110 Wireless Road, Bangkok, Thailand Tel : […]
SIGNATUURGERECHTEN HESTON BLUMENTHAL
Hij is eigenaar van het 3-sterren-restaurant The Fat Duck in het dorpje Bray in Berkshire, dat door het Britse tijdschrift Restaurant in 2005 was uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Hij en zijn team van The Fat Duck kregen in dezelfde rangschikking in 2010 en 2011 respectievelijk de derde en vijfde positie. The Fat […]
SIGNATUURGERECHTEN JUSTIN VAN DOORN
Een geboren Chef is Justin van Doorn(38) die met zijn enthousiasme en passie in no time teams op top niveau laat presteren. Zijn kookstijl laat zich kenmerken door wereldse smaken, eigentijdse technieken maar altijd vanuit de klassieke basis opgezet. Naast het koken op sterren niveau vond Justin het belangrijk om een boven gemiddeld allround Chef […]
SIGNATUURGERECHTEN MARCO PIERRIE WHITE
Dit recept is van chef kok Marco Pierrie White een terrine van prei en kreeft met een mineraal water vinaigrette en een garnering met kaviaar van . Tekst en foto: https://tenplay.com.au
SIGNATUURGERECHTEN MASSIMO BOTTURA
Massimo Bottura opende restaurant Osteria Francescana*** in zijn woonplaats Modena in 1995. Osteria Francescana blijft Italië’s rijke gastronomische erfgoed, ingrediënten en culinaire tradities trouw. Herdefiniëren met het voordeel van kritische afstand, tot de moderne kooktechnieken en een constante verlangen om te dat de Italiaanse keuken evolueert. Restaurant Osteria Francescana is langzaam en gestaag door de […]
SIGNATUURGERECHTEN MICHEL TROIGROS
Troisgros is een van de beste restaurants van Frankrijk. Het hotel ligt in de buurt van het station van Roanne, een slaperig stadje 90 kilometer ten westen van Lyon. Het restaurant opende zijn deuren in 1930, maar kwam echt aan bekendheid in de late jaren 1950 en 1960 toen broers Pierre en Jean Troisgros over […]
SIGNATUURGERECHTEN MICHEL VAN DER KROFT
SVH Meesterkok Michel van der Kroft van Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk werkt in een sfeervol en intiem restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad. In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen hij samen met eigenaar- gastheer Edgar Groeneveld , en de brigade, de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart […]
SIGNATUURGERECHTEN NOBUYUKI MATSUHISA
Signatuur gerechten van Nobuyuki Matsuhisa – waarvan bekend is dat hij in de wereld gewoon als “Nobu” wordt genoemd en is een zeer invloedrijke chef-kok/eigenaar van Nobu en Matsuhisa restaurants verspreid over vijf continenten.Geboren en getogen in Saitama, Japan, Nobu diende een strenge stage bij een gerespecteerde sushi-bar in Tokio. Het duurde niet lang voordat […]
SIGNATUURGERECHTEN RICHARD EKKEBUS
Signature diches door chef-kok Richard Ekkebus van de The Landmark Mandarin Oriental hotel te Hong Kong. Tekst en foto’s: http://www.thatfoodcray.com/ & THE LANDMARK MANDARIN ORIENTAL, HONG KONG See more at: http://theartofplating.com The Landmark Mandarin Oriental 15 Queen’s Road Central Hong Kong China Telefoon +852 2132 0188 […]
SIGNATUURGERECHTEN ROGÉR RASSIN
Signatuurgerechten Rogér Rassin (15 November 1969) is Chef de Cuisine. Rassin begon zijn carrière in 1991 als leerling restaurantkok bij Hotel De Winselerhof /Restaurant Pirandello in Landgraaf te Limburg. Onder de vaardige supervisie van meesterkok Huub Biro klom hij op tot zelfstandig restaurantkok. In 1993 trad hij als Chef de Partie voor de eerste keer […]
SIGNATUURGERECHTEN ROY EIJKELKAMP
Toen Roy Eijkelkamp op 1 maart 2018 chefkok werd van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns had hij er al tien keukenjaren in het legendarische Overveense instituut op zitten: vijf jaar met Lucas Rive en nog eens vijf jaar als sous-chef naast Menno Post. In die functie won hij in 2013 De Gouden Koksmuts, een van de belangrijkste […]
SIGNATUURGERECHTEN RUI SILVESTRE
Als je in de Algarve (Portugal) een onvergetelijke culinaire ervaring wil beleven dan ben je , de Restaurant Bon Bon op het juiste adres.Rui Silvestre werd geboren in Valongo, in het noorden van Portugal, maar woont in de Algarve sinds hij 10 jaar oud was. Hij werkte bij een Franse, Zwitserse en Hongaarse restaurants voor […]