menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Signatuur gerechten » Pagina 2
  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

SIGNATUURGERECHTEN HENK SAVELBERG

Geplaatst op: 24 december 2016

Rabarber, framboos, yogurt en hazelnoot, Gastropedia

De sympathieke van origine Limburger SVH Meesterkok Henk Savelberg opende  in het Oriental Residence (Ploenchit)  begin van 2015 Savelberg Bangkok.                   Openingstijden : 12: 00-14: 00; 18: 00-22: 00 (Gesloten op zondag) Adres : Savelberg, G / F, Oriental Residence, 110 Wireless Road, Bangkok, Thailand Tel : […]

SIGNATUURGERECHTEN HESTON BLUMENTHAL

Geplaatst op: 20 december 2016

Heston handtekening vlees fruit

Hij is eigenaar van het 3-sterren-restaurant The Fat Duck in het dorpje Bray in Berkshire, dat door het Britse tijdschrift Restaurant in 2005 was uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Hij en zijn team van The Fat Duck kregen in dezelfde rangschikking  in 2010 en 2011 respectievelijk de derde en vijfde positie. The Fat […]

SIGNATUURGERECHTEN JUSTIN VAN DOORN

Geplaatst op: 25 maart 2018

Een geboren Chef  is Justin van Doorn(38)  die met zijn enthousiasme  en passie in no time teams op top niveau laat presteren. Zijn kookstijl laat zich kenmerken door wereldse smaken, eigentijdse technieken maar altijd vanuit de klassieke basis opgezet. Naast het koken op sterren niveau vond Justin het belangrijk om een boven gemiddeld allround Chef […]

SIGNATUURGERECHTEN MARCO PIERRIE WHITE

Geplaatst op: 20 december 2016

Signature Dishes chef kok Marco Pierrie White

Dit recept is van chef kok Marco Pierrie White een terrine van prei en kreeft met een mineraal water vinaigrette en een garnering met kaviaar van  .                             Tekst en foto: https://tenplay.com.au

SIGNATUURGERECHTEN MARTIN KRUITHOF

Geplaatst op: 31 januari 2020

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is, betekent echter niet dat hij op zijn lauweren kan rusten. […]

SIGNATUURGERECHTEN MASSIMO BOTTURA

Geplaatst op: 27 februari 2017

Mooi, psychedelisch,-spin geschilderd kalfsvlees, geen vuur en vlam

Massimo Bottura opende restaurant Osteria Francescana***  in zijn woonplaats Modena in 1995. Osteria Francescana blijft Italië’s rijke gastronomische erfgoed, ingrediënten en culinaire tradities trouw. Herdefiniëren met het voordeel van kritische afstand, tot de moderne kooktechnieken en een constante verlangen om te dat de Italiaanse keuken evolueert. Restaurant Osteria Francescana is langzaam en gestaag door de […]

SIGNATUURGERECHTEN MICHEL TROIGROS

Geplaatst op: 28 december 2016

Ravioli, bezaait met erwten, gehakte mousserons, een velouté onctueux, parmesaanse kaas en truffel

Troisgros is een van de beste restaurants van Frankrijk. Het hotel ligt in de buurt van het station van Roanne, een slaperig stadje 90 kilometer ten westen van Lyon. Het restaurant opende zijn deuren in 1930, maar kwam echt aan bekendheid in de late jaren 1950 en 1960 toen broers Pierre en Jean Troisgros over […]

SIGNATUURGERECHTEN MICHEL VAN DER KROFT

Geplaatst op: 30 januari 2017

Oester

SVH Meesterkok Michel van der Kroft van Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk werkt in een sfeervol en intiem  restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad. In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen hij samen met eigenaar- gastheer Edgar Groeneveld , en de brigade, de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart […]

SIGNATUURGERECHTEN NOBUYUKI MATSUHISA

Geplaatst op: 22 december 2016

Zalm tataki met truffel ponzu en wasabi salsa.

Signatuur gerechten van Nobuyuki Matsuhisa – waarvan bekend is dat hij in de wereld gewoon als “Nobu” wordt genoemd en is een zeer invloedrijke chef-kok/eigenaar van Nobu en Matsuhisa restaurants verspreid over vijf continenten.Geboren en getogen in Saitama, Japan, Nobu diende een strenge stage bij een gerespecteerde sushi-bar in Tokio. Het duurde niet lang voordat […]

SIGNATUURGERECHTEN RICHARD EKKEBUS

Geplaatst op: 20 december 2016

Signatuur Diches chef-kok Richard Ekkebus

Signature diches door chef-kok Richard Ekkebus van de The Landmark Mandarin Oriental hotel te Hong Kong.                         Tekst en foto’s: http://www.thatfoodcray.com/ &  THE LANDMARK MANDARIN ORIENTAL, HONG KONG See more at: http://theartofplating.com The Landmark Mandarin Oriental 15 Queen’s Road Central Hong Kong China Telefoon +852 2132 0188 […]

SIGNATUURGERECHTEN ROGÉR RASSIN

Geplaatst op: 7 februari 2017

Anjou Pigeon

Signatuurgerechten Rogér Rassin (15 November 1969) is Chef de Cuisine. Rassin begon zijn carrière in 1991 als leerling restaurantkok bij Hotel De Winselerhof /Restaurant Pirandello in Landgraaf te Limburg. Onder de vaardige supervisie van meesterkok Huub Biro klom hij op tot zelfstandig restaurantkok. In 1993 trad hij als Chef de Partie voor de eerste keer […]

SIGNATUURGERECHTEN ROY EIJKELKAMP

Geplaatst op: 31 juli 2018

Paling met Tigermilk, Gastropedia

Toen Roy Eijkelkamp op 1 maart 2018 chefkok werd van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns had hij er al tien keukenjaren in het legendarische Overveense instituut op zitten: vijf jaar met Lucas Rive en nog eens vijf jaar als sous-chef naast Menno Post. In die functie won hij in 2013 De Gouden Koksmuts, een van de belangrijkste […]

  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact