SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, tweesterrenchef van De Lindehof in Nuenen , geboren in Suriname, komt uit een traditioneel Hindoestaans gezin. Het gezamenlijk maaltijden bereiden is de belangrijkste activiteit van de dag. Het enthousiasme voor koken is daar ook ontstaan. Op de koksschool sprong Soenil er al snel uit. Recepten interpreteerde hij op zijn eigen wijze. Creativiteit […]
SIGNATUURGERECHTEN STEPHANIE QUELLEC
Stéphanie Quellec, ze wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in de Franse keuken. Stéphanie Quellec won Top Chef in 2011. Op 24 februari 2014 kreeg ze haar eerste ster Michelin voor de Scene restaurant dat werd geopend in 2013 in de luxe Prince of Wales in Parijs. Voor de Prins van Wales, componeert ze […]
SIGNATUURGERECHTEN SVEN ELVERFELD
Signatuur dishes door chef-kok Sven Elverfeld Gillardeau oesters gepocheerd en gemarineerde rauwe, kalfwang, venkel, en zeekraal (zeekraal) . Foto en Tekst: © Götz Wrage / The Ritz-Carlton Wolfsburg See more at: http://theartofplating.com
SIGNATUURGERECHTEN THOMAS BÜHNER
Chef-kok Thomas Bühner, geboren in 1962. Restaurant la vie is zijn mekka van de gastronomie waar gastheer en chef-kok Thomas Bühner zijn avantgardistische, aromatische keuken serveert, met de natuurlijke smaak van elk individueel product als basis voor al zijn gerechten. Bühner is ervan overtuigd dat er geen authentiekere en intensere smaak is dan de originele, pure […]
SIGNATUURGERECHTEN TIM RAUE
Tim Raue werd geboren in 1974 in Berlijn. Na zijn opleiding tot chef-kok deed hij zijn eerste ervaring op bij restaurant Quadriga in hotel Brandenburger Hof. Ook werkte hij bij restaurants Bamberger Reiter en Schloss Glienicke. In 1997 werd Raue voor het eerst chef-kok van een restaurant: restaurant Rosenbaum. In 1998 werd hij chef-kok in […]
SIGNATUURGERECHTEN TSANG CHUNG HONG
Signature dish Chef Tsang Chung Hong, Executive Chinese Chef van Regal Kowloon Hotel te Hong Kong. U ziet hier gefrituurde melk met sint-jakobsschelpen.
SIGNATUURGERECHTEN VIRGILIO MARTÍNEZ VÉLIZ
De Peruaanse chef-kok en restaurateur Virgilio Martínez Véliz is geboren op 31 augustus 1977. Virgilio wordt beschouwd als een onderdeel van de nieuwe generatie Peruaanse koks die de verspreiding van de Peruaanse keuken promoten. Op 29 april 2013 stond zijn vlaggenschiprestaurant Central Restaurante op nummer 49 in ‘s werelds 50 beste restaurants volgens het Britse tijdschrift Restaurant . In 2014 […]