Microbiologische normen/ richtwaarden ingekochte waren en zelf bewerkte/ bereide produkten. Gebruik onderstaande tabellen om uw leverancier te houden aan wettelijke vereisten/ richtwaarden. U kunt uw leverancier steekproefsgewijs controleren door ontvangen producten in originele verpakking te laten onderzoeken door een erkend bedrijf.
Soort product | Onderzoek | Normen Kve = kiemgetal of kolonievormende eenheden |
Rauwe vis te verhitten | Totaal aeroob kiemgetal E. coli St. aureus Salmonella Listeria monocytogenes |
Max. 1.000.000 kve/g
|
Rauwe vis consumptie gereed | Totaal aeroob kiemgetal E. coli St. aureus Salmonella Listeria monocytogenes |
Max. 1.000.000 kve/g
|
Garnalen | Totaal aeroob kiemgetal E. coli St. aureus Salmonella Listeria monocytogenes |
Max. 1.000.000 kve/g
|
Gaar product | Totaal aeroob kiemgetal Enterobacteriaceae St. aureus Salmonella Listeria monocytogenes |
Max. 1.000.000 kve/g Max. 1000 kve/g Max. 1000 kve/g ** Afwezig in 25 gram Afwezig in 25 gram |
** = Warenwet max. 100.000 kve/g
Deze informatie komt van Starthoreca.nl.