De juryleden die op zaterdag 15 Oktober 2022 de gerechten tijdens het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ beoordelen zijn bekend.






Hoofdjury bij de WBQA, Frank Saris
DOE MEE AAN HET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP CULINAIR WILD BBQ 2022
Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd ligt in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA. Met deze wedstrijd willen we het culinair barbecueën met Hollands wild in de meest ruime zin van het woord bevorderen. Ieder deelnemend team bereidt vier gerechten, allemaal met wild. Er bestaat de mogelijkheid om bij een van deze gerechten uw product erin te laten verwerken. Het hoofdingrediënt wordt aangeleverd en de rest mag u zelf meenemen tenzij anders wordt vermeld. LEES HIER VERDER