Marseillaanse firma met een reputatie op het gebied van de droge witte vermouts. Noilly Prat is in de haute cuisine een bekende smaakmaker bij het inkoken van sausen. Noilly Prat wordt uitsluitend gemaakt van witte druivenrassen geteeld in Marseillan, voornamelijk Picpoul de Pinet en Clairette. De hier geproduceerde, lichte, fruitige wijnen worden gerijpt in massieve Canadese eikenhouten vaten. De wijn staat gedurende 8 maanden op vat, waar hij rijpt en de smaak van het hout aanneemt, waarna de wijn wordt overgebracht naar kleinere eikenhouten vaten die gedurende een jaar buiten gestald worden. Hier is de wijn blootgesteld aan de hitte van de zon, de wind van de zee en lage temperaturen in de winter, terwijl de wijn langzaam verandert. Gedurende het jaar buiten wordt 6 tot 8% van het volume verloren aan verdamping.
Hierna wordt de wijn weer naar binnen gebracht om een paar maanden te rusten waarna de wijnen worden gemengd in eikenhouten vaten. Een kleine hoeveelheid Mistelle (druivensap en alcohol) wordt toegevoegd aan de wijn om het te verzachten. In de eikenhouten vaten vindt over een periode van drie weken een proces van maceratie plaats, zogenaamd uniek voor Noilly Prat. Een mix van een twintigtal kruiden en specerijen wordt met de hand iedere dag toegevoegd. De exacte mix van kruiden en specerijen in Noilly Prat is een goed bewaard geheim, maar het bevat kamille, bittere sinaasappelschil, nootmuskaat, Centaury, koriander en kruidnagel. Na nog eens zes weken is het eindproduct klaar voor het bottelen en wordt het in tankers vervoerd naar Beaucaire Gard waar het wordt gebotteld door Martini & Rossi.