De regelementen en huisregels kunt u HIER op de link vinden.
Met genoegen presenteren wij de heerlijke ingrediënten voor de BBQ-wedstrijd tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ op zaterdag 28 oktober op Nationaal Park de Hooge Veluwe. Deze wedstrijd staat bol van de heerlijke ingrediënten. Bovendien zouden we het geweldig vinden als u de bijgerechten en sauzen zoveel mogelijk in het thema van Dutch Cuisine wilt bereiden. Welkom bij het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ, waar culinaire vreugde en Nederlandse smaken samenkomen.
- Mysterie-Box,
- Hert biefstuk
- Wilde Eend.
- Wild zwijn. (1 kilo nek)
- Elke team krijg een zak met wild botten. (Neem wel een zaag mee)
- Elke team krijgt een doos Cressen van Koppert Cress
- Elke team krijg een zak Houtkool van ECHT Houtskool & Briketten
- Dit wordt ongetwijfeld aan gevuld de aankomende tijd.
Tijdschema
Dag 1 – 27 oktober:
- Mogelijkheid om op te bouwen tussen 12.00 en 18.00 uur.
- 18.00 uur dient het wedstrijdterrein te worden verlaten.
Dag 2 – 28 oktober:
07:00 – 09:00 Opbouwen
09:00 Controle ronde, EHBO en brandblusser
08:30 – 09:00 Captains meeting, uitdelen inlever moment en uitdelen boxen.
12:00 – 13:00 Inleveren gerecht 1,
13:00 – 14:00 Inleveren gerecht 2,
14:00 – 15:00 Inleveren gerecht 3,
15:00 – 16.00 Inleveren gerecht 4,
16.30 – 17.00 Rond dit tijdstip prijsuitreiking
- Er mag pas afgebroken worden na afloop van de prijsuitreiking. Voor die tijd worden geen auto’s en andere rijdbare wagens, karren toegelaten op het terrein.
Toegang
- Zaterdagmorgen 28 oktober kunnen deelnemers tussen 7 en 9 uur uitsluitend via ingang Otterlo naar binnen
- Teamleden krijgen beide dagen gratis toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
- Alle auto’s en vervoermiddelen dienen op het aangewezen parkeerterrein te worden geparkeerd na 08:00 uur. Dus na 08.00 uur geen auto’s meer op het evenemententerrein.















