De regelementen en huisregels kunt u HIER op de link vinden.
Met genoegen presenteren wij de heerlijke ingrediënten voor de BBQ-wedstrijd tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ op zaterdag 28 oktober op Nationaal Park de Hooge Veluwe. Deze wedstrijd staat bol van de heerlijke ingrediënten. Bovendien zouden we het geweldig vinden als u de bijgerechten en sauzen zoveel mogelijk in het thema van Dutch Cuisine wilt bereiden. Welkom bij het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ, waar culinaire vreugde en Nederlandse smaken samenkomen.
- Mysterie-Box,
- Hert biefstuk
- Wilde Eend.
- Wild zwijn. (1 kilo nek)
- Elke team krijg een zak met wild botten. (Neem wel een zaag mee)
- Elke team krijgt een doos Cressen van Koppert Cress
- Elke team krijg een zak Houtkool van ECHT Houtskool & Briketten
- elk team krijgt twee twee DIRTY JACK kookdoeken.
Hierbij de laatste info voor de deelnemers toegangsinformatie-deelnemers-Open-NK-Culinair-Wild-BBQ-2023.