Een heerlijke rooksmaak zonder barbecue! Dat kan tegenwoordig met bv een Wartmann®roker Met deze roker maakt u rook uit houtmot voor het koudroken van etenswaren en drank. Met koud-roken geeft u een bijzondere smaak aan kazen, noten, eieren, vis vlees en groenten. Laat een blijvende indruk achter door uw cocktails een keer met rook uit te serveren. Met dit soort rokers kunt u, met verschillende soorten rookmot, verschillende smaken creëren. De compacte smoking tool werkt heel gemakkelijk. Doe wat rookmot aan de bovenkant en laat deze smeulen met een vuurtje. Druk daarna op de aan knop en het rook wordt door een buisje geleid. Doe het buisje onder een kom of stolp en de rook zal in het product verwerken. Een half uurtje en wat vershoudfolie zijn al genoeg voor geweldige resultaten!
Wij laten u hier de Wartmann Smoking Tool Koudrook Generator zien. deze heeft een aluminium behuizing en een vaste, optimale, luchtstroom. Door de verwijderbare bovenkap is deze roker eenvoudig schoon te maken.
Zie op deze link meer oven roken.
- Koud roken