
Ananas tomaat, kersen, verse amandelen, Niçoise olijven salade, heldere gazpacho, stragiatella di buffalo, en stokbrood soufflé met eikels .
Signature diches door chef-kok Richard Ekkebus van de The Landmark Mandarin Oriental hotel te Hong Kong.
- Wagyu rundvlees rok biefstuk houtskool gegrild met soufflé aardappelen en puree van uien en agen pruimen
- Australische abalone geserveerd met een zwarte peper en azijn gekruid tomatencompote met gestoofde ossenstaart en de jus.
- Canapés, knapperige broodjes gevuld met zoete en romige krab
- Zee-egels en dit amber jack gemarineerd en geserveerd met krokante muesli, gans bessen, groene groenten gazpacho en jalapeño chili
- Bourbon vanilla rijstpudding bedekt met een dunne knapperige tuille en mango passievruchten sorbet.
- Zoete gemarineerde pruimen met gekonfijte pruimen pasta gegarneerd met kralen van olijfolie gele
- Zoete gemarineerde pruimen met gekonfijte pruimen pasta gegarneerd met kralen van olijfolie gele
- Bosbessen en lychee sorbet bovenop macarons met suiker gecoate viooltjes.
- Pyrenees lamvlees
Tekst en foto’s: http://www.thatfoodcray.com/ & THE LANDMARK MANDARIN ORIENTAL, HONG KONG See more at: http://theartofplating.com
The Landmark Mandarin Oriental
15 Queen’s Road Central
Hong Kong
China
Telefoon +852 2132 0188