Arzak’s keuken is doordrenkt met de persoonlijkheid van Arzak.
Verbonden met zijn wortels en met een creatieve geest in constante evolutie.
Het is een kenmerkende keuken. Elk gerecht dat uit de keuken van Arzak komt, draagt zijn stempel.
Van de markt De grondstoffenopdrachten op de plaat.
Met Baskische geest. Baskisch zijn is niet gekozen, het is een verantwoordelijkheid.
Creative. We werken elke dag hetzelfde. Elke dag is het werk anders.
Avant-garde. Dat niemand het heeft gedaan motiveert ons.
En in constante evolutie.
Puur met het ruwe materiaal. Intens in de ontwikkeling.
Restaurant Arzak, huis Arzak.
Een plek om te eten Om te weten. Om te experimenteren.
Naam: Elena Arzak
Ervaring:
1992, La Gavroche, London
1993, Troisgros, Roanne (France)
1994, Louis XV, Alain Ducasse, Monte Carlo
1995, El Bulli, Ferrán Adriá, Roses (Gerona)
1996, Pierre Gagnaire, Paris since
1997, Terug in het familie restaurant, Juan Mari Arzak
AWARDS:
2005, Chef of the month, Der Feinschmecker –
43° 19′ 6.0024″ N, 1° 58′ 52.4327″ W
Avda. Alcalde Elósegui 273
20015 Donostia – San Sebastián
Gipuzkoa
T. +34 943 278 465 / +34 943 285 593
Horario de servicio: Comidas 13h30 – 15h15 / Cenas 21h00 – 22h30
Descanso semanal: Domingo y lunes (salvo excepciones)
https://www.youtube.com/watch?v=hC-yasrcOJ8
(Foto’s mits anders vermeld: Arzak / Ametsa)