
Hoi sin eend met mango, komkommer, shii take, zwarte bonen en macadamia nootjes.
Een geboren Chef is Justin van Doorn(38) die met zijn enthousiasme en passie in no time teams op top niveau laat presteren. Zijn kookstijl laat zich kenmerken door wereldse smaken, eigentijdse technieken maar altijd vanuit de klassieke basis opgezet. Naast het koken op sterren niveau vond Justin het belangrijk om een boven gemiddeld allround Chef te worden. Die alle facetten van het vak verstaat en deed dus ook ervaring op in grootkeukens, cruiseschepen, privé yachten en bedrijven als Tommy Hilfiger en de Vermaat Groep.
Onlangs heeft Justin zijn baan bij Vermaat Catering opgegeven waar hij de exclusieve tak invulling gaf.
Hij heeft zich gespecialiseerd in high-end diners en grote banqueting partijen op het hoogste niveau. Het produceren, organiseren en doorgeven van deze aparte discipline is hetgeen wat hij erg graag doet en geeft hem veel voldoening.
Justin kunt u hiervoor inhuren. Kijk op www.justinvandoorn.com
Hij deed zijn allround ervaring op in binnen en buitenland in zaken als:
- * en ** Michelin Restaurant Vermeer te Amsterdam
- Restaurant Excelsior Hotel de L’Europe te Amsterdam
- *** Restaurant Du Cheval blanc te Lembach in Frankrijk
- * Restaurant ‘ Bell Tower” te Castlemartyr in Ierland
- * Restaurant ‘de Snippe” te Brugge België
- * Restaurant Frouckje State te Rijperkerk in Friesland waar hij samen met Gilbert van der Heide de ster verdiende.
- Langoustine, gele curry, Cocos , gefermenteerde venkel, kafirlime, sesam en komkommer
- Kalfszwezerik, foie gras, red meat radijs, geconfijte la ratte, crème van spekbokking en kaviaar
- Poke bowl new style
- Gepekelde zeebaar met verschillende soorten biet, rode ui, paprika en kruidige zuren.
- Justin van Doorn
- Langzaam gegaard en krokant gebakken kalfssucade met structuren van gefermenteerde rode kool , knolselderij, appel en topinamboer.
- Verschillende bereidingen van bloemkool en walnoot met parmesaanse kaas, rucola en bloemen van klaverzuring en rozemarijn.
- Zacht gegaard italiaans Buikspek met gebrande groene asperge, tomaat, cavolo nero, komkommer, paprika en gepofte varkenszwoerd.
Justin van Doorn blijft zichzelf uitdagen en op dagelijkse basis verbeteren…. Dus wat de toekomst brengt weet niemand maar word zeker een knaller! !! Een chef om in de gaten te houden.
U Kunt Justin van Doorn volgen op Facebook of Linkedin en zelfs op instagram