Signatuurgerechten Rogér Rassin (15 November 1969) is Chef de Cuisine. Rassin begon zijn carrière in 1991 als leerling restaurantkok bij Hotel De Winselerhof /Restaurant Pirandello in Landgraaf te Limburg. Onder de vaardige supervisie van meesterkok Huub Biro klom hij op tot zelfstandig restaurantkok. In 1993 trad hij als Chef de Partie voor de eerste keer in dienst bij La Rive, het sterrenrestaurant van het Amstel Hotel. Onder de befaamde leiding van Robert Kranenborg werd Rassin gepromoveerd tot Junior Sous-Chef. Na drie jaar in La Rive gewerkt te hebben, vervolgde hij zijn carrière bij Hotel Restaurant Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag te Friesland in de functie van Sous-Chef. In 1998 werd hij Chef-kok bij Hotel De Weverij/ restaurant Cordial in Oss te Noord-Brabant. Samen met eigenaar Jelle van Gangelen zette hij dit geheel nieuwe Hotel-Restaurant op. In 2002 werd restaurant Cordial onder zijn leiding met een Michelin ster bekroond.
Op 1 mei 2008 maakt Rassin de ambitieuze overstap naar restaurant La Rive waar Rassin een Frans-Mediterrane keuken voert met seizoensproducten op een innovatieve wijze bereid. Eind 2013 werd hij bekroond met de titel van SVH Meesterkok en heeft hiermee de hoogste graad van bekwaamheid in zijn vak bereikt. Tot 1 maart 2021 Was Roger chefkok van dit befaamde Hotel.
Signatuurgerechten Rogér Rassin