Tess Posthumus, geboren en getogen in Breda. In 2012 eindigde ze haar bachelor diploma na het onderzoeken van de drank keuzes van 007 in haar proefschrift ‘Transmediating seksistisch dinosaurussen. James Bond en zijn reis van product placement ‘. Met haar studie heeft ze zicht vooral gericht op het drinken van culturen. En de zomer 2014 is ze afgestudeerd voor haar masters degree in de sociologie. Ze onderzocht een andere alcohol gerelateerde onderwerp, dit keer de effecten van globalisering op de Nederlandse jenever markt .
Omdat ze zoveel geleerd meer over deze geest na het schrijven over het voor een half jaar. Heeft ze besloten om haar pas ontdekte kennis te delen en te beginnen met een blog over dit onderwerp. Genever, of jenever in het Nederlands, is een zeer interessante geest en er is veel meer te leren over het. Ook voor haar.
TESS POSTHUMUS, COCKTAIL-BLOGGER
Naast het werken op de deur 74 is Tess ben een freelance gastvrijheid professional Maar een term om alle verschillende aspecten van wat ik doe voor de kost te beschrijven. Bijvoorbeeld, ze blog nu. Maar u kunt ook bij haar terecht voor guestbartending, consultancy, training, workshops, handtekening cocktail en menu ontwikkeling en evenementen in het buitenland. Om er een paar te noemen. Of koop haar boek Cocktails ontmoette Tess en uitgegroeid tot een ware barkeeper zelf. U kunt meer over Tess Posthumus vinden op haar eigen website: http://tessposthumus.com