
Ben jij gepassioneerd over het bereiden van wild? Doe mee aan een unieke culinaire uitdaging! Tijdens de openingsweken van het Nederlandse wildseizoen organiseert Gastropedia.nl voor de derde keer een bijzondere wedstrijd, midden in het prachtige decor van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wij gaan op zoek naar de Lekkerste en Beste Wild Droge Worst én de Lekkerste en Beste Wildpaté van Nederland 2025. Laat jouw creativiteit en vakmanschap stralen en neem deel aan deze exclusieve competitie.
Grijp deze kans en toon jouw talent aan een deskundige jury!
De opdracht
- Paté en Croûte, patés of terrines moeten minimaal 70% Hollands wild bevatten. Alle decoraties moeten eetbaar zijn. Externe versieringen aan de terrine zijn niet toegestaan.
- Maak een droge worst vmet minimaal 70 % Hollands wild.
Jury en Prijsuitreiking
De jury wordt voorgezeten door de gerenommeerde Paul van Trigt, een expert in worst- en vleeswaren en winnaar van vele (inter)nationale vakwedstrijden. Paul is regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst, vleeswaren en traiteurproducten.
De prijsuitreikingen vinden plaats op 18 oktober 2025 tijdens De Europese en Nederlands Culinaire Wild BBQ, eveneens gehouden op het Nationale Park de Hoge Veluwe.
Doe Mee!
Grijp deze kans om jouw vaardigheden te laten zien en deel te nemen aan deze prestigieuze competitie. Meer informatie over deze spannende wedstrijden is binnenkort beschikbaar op www.gastropedia.nl.
Heeft u interesse om mee te doen of wilt u op een andere manier betrokken raken bij dit evenement? Stuur dan een e-mail naar info@gastropedia.nl
Inschrijfbijdrage is € 25,00 per product, Inleveren producten is dinsdag 14 oktober.
Laat je culinaire talenten schitteren en doe mee aan de zoektocht naar de Lekkerste & Beste Wildproducten van Nederland!















