SVH meesterkok Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, bereidt kreeft in de stoomoven met o.a. kousenband, mango, gepofte rijst, pinda crème. En dat allemaal in de kookstudio van Van Essen exclusieve keukens. RESTAURANT DE LINDEHOFBEEKSTRAAT 15671 CS NUENENT +31 (0)40 283 73 36 Website: http://www.restaurant-delindehof.nlE-mail: INFO@RESTAURANT-DELINDEHOF.NL
Dennis van den Beld bereidt hertenrug
Dennis van den Beld, chef-kok van Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo én winnaar van de kookwedstrijd om de Gouden Koksmuts, laat zien hoe hij rosé gebraden hertenrug bereidt. Met een paar geweldige bijpassende garnituren. Abonneer je op Gastropedia TV van onze website Gastropedia.nl in de gaten voor meer culinaire video’s. Hotel Landgoed […]
Frans Bon pocheert een ei
Chef-kok Frans Bon laat een stukje keukentechniek zien. Hoe je een mooi en vers ei perfect pocheert. Abonneer je op Gastropedia TV van onze website Gastropedia.nl in de gaten voor meer culinaire video’s.
PALING PATRON 2020
Martin Kruithof, Meesterkok en patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindenhof in Giethoorn, tot Paling Patron van het jaar 2020. Alex Koelewijn, voorzitter van DUPAN licht de keuze voor Martin Kruithof toe: “Deze bijzondere chef draagt de smaaksensatie hoog heel in het vaandel.
VEGAN MELANGES
Ook in de horeca word er minder vlees geserveerd. Deze trend zal zich in de toekomst voortzetten. Apollo heeft de boodschap en komt met twee innoverende eiwitrijke producten op tarwebasis. Hiermee kan elke chef-kok gemakkelijk zelf innovatieve vegetarische of veganistische producten maken.
Het verhaal verhaal van de paling
Het verhaal verhaal van A tot Z over de situatie van de paling / aal heden ten dagen.