Roy Eijkelkamp, chef-kok van het tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen, absoluut een uniek gerecht met een combinatie van gerookte paling, kokos, bimi, en krokante kippenhuid. Zijn culinaire vakmanschap komt in dit gerecht naar voren door de perfecte balans van smaken en texturen. Voor fijnproevers en liefhebbers van gastronomie biedt gastropedia.tv regelmatig nieuwe eet-video’s.
Roy Eijkelkamp maakt Paling Tom Kha Kai.
Chef-kok Roy Eijkelkamp van het legendarische tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns, maakt een geweldig gerecht: Paling Tom Kha Kai. Roy kookt in de kookstudio van Van Essen exclusieve keukens. OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m zondagLunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 18.30 uurZaterdag alleen diner vanaf 18.00 uur ADRES Zeeweg 532051 EB […]
Roy Eijkelkamp maakt Paling Tom Kha Kai.
Chef-kok Roy Eijkelkamp van het opmerkelijke tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt een geweldig gerecht: Paling Tom Kha Kai.
Roy Eijkelkamp, langoustine, selderij, kaviaar en Napoleon.
Chefkok Roy Eijkelkamp van het legendarische tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt een geweldig gerecht van langoustine. En dat doet Roy in de kookstudio van Martin van Essen Exclusieve Keukens. OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m zondag Lunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 18.30 uur Zaterdag alleen diner vanaf 18.00 uur ADRES […]