Raymond Plat, de culinaire genius achter Restaurant Troef in het hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn toewijding aan het vak heeft hem een belangrijke onderscheiding opgeleverd: die van Paling Patron 2024/2025. Deze werd hem toegekend door Stichting DUPAN, vanwege zijn inzet voor het behoud van de rijke Nederlandse palingtradities en goed beheer van de […]
Briochebrood, zondespek, Kesbeke, gerookte paling
Raymond Plat, de culinaire genius achter Restaurant Troef in het hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn toewijding aan het vak heeft hem een belangrijke onderscheiding opgeleverd: die van Paling Patron 2024/2025. Deze werd hem toegekend door Stichting DUPAN, vanwege zijn inzet voor het behoud van de rijke Nederlandse palingtradities en goed beheer van de […]
NeVePaling
NeVePaling is de brancheorganisatie die de belangen behartigt van Nederlandse bedrijven die zich precies bevinden met de handel en verwerking van belangen. Deze vereniging vertegenwoordigt meer dan 90% van de Nederlandse palinghandelaren, wat de grootste belangenbehartiger van de sector maakt. Leden van NeVePaling zijn herkenbaar aan het groene NeVePaling-logo op hun bedrijfspanden en websites. Transparantie […]
PALING FONDS ESF
Paling producten met het paling fonds merk ESF die uit herleidbare bron komen en bijdragen aan het Eel Stewardship Fund®. Via het paling-palingfonds wordt meebetaald aan het naar geschikt leefgebied brengen van jonge palingen, wetenschappelijk onderzoek naar de paling en het over de dijk helpen van volwassen palingen. Het blauwe logo staat inmiddels op de […]
Paling uit Giethoorn met krokante aardappel, mierikswortel en kruidensla
Raymond Plat, de mastermind achter Restaurant Troef in het bruisende hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwrikbare streven naar perfectie heeft hem de hoogste eer van het jaar opgeleverd: de titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze prestigieuze onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich inzetten voor de heropleving […]
Poussin gevuld met paling en kippenlever
Raymond Plat, de oprichter en stille kracht achter Restaurant Troef, gelegen in het levendige hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwrikbare toewijding aan perfectie heeft hem de meest begeerde eer van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze speciale erkenning wordt uitgereikt aan personen […]
Tarbot in palingbouillon met tuinkruiden
Raymond Plat, de oprichter en eigenaar van Restaurant Troef, gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwankelbare toewijding aan perfectie heeft hem de meest begeerde eer van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, uitgereikt door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze bijzondere erkenning wordt toegekend aan individuen die […]
Zeeuwse creusser met paling en Beurre Blanc
Raymond Plat, de visionaire kracht achter Restaurant Troef in het levendige hart van Amsterdam, straalt van voldoening. Zijn onverzettelijke streven naar perfectie heeft hem de hoogste lof van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de waardevolle Stichting DUPAN. Deze eervolle erkenning wordt toegekend aan individuen die zich inzetten voor […]