Alle teams hebben zich ingezet om geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar een behandelmethode tegen alvleesklierkanker dat door Prof. dr. Casper van Eijck geleid wordt. Kijkers kunnen een éénmalige donatie van € 3,- doen door ‘CASPER’ te sms’en naar 4333 of een ander bedrag doneren via de actiepagina van het event. Hierbij […]
Midye Dolma, gevulde mossel met gekruide rijst
Voorgerechten en gerechten gemaakt van schelpdieren kwamen vanuit de Byzantijnen naar de Turkse keuken. In andere historische bronnen vinden we dat de Armeniërs zeer succesvol waren in het maken van gevulde mosselen. Om deze reden wordt het op sommige plaatsen ook Armeens voorgerecht genoemd. Het is bekend dat Turkse vrouwen deze vulling in de 19e […]
MOSSELPAN
Mosselpan zijn er tegenwoordig in de kleur zwart en wit , speciaal geschikt voor horeca, al worden ze tegenwoordig ook wel al thuis gebruikt. De mosslepan heeft een speciale deksel die u tijdens het eten kunt gebruiken voor de lege schelpen van de mosselen. Tijdens het koken kunt u deze deksel op de pan plaatsen. […]
