Speciaal voor www.gastropedia.tv maakt Soenil paling met het ESF label gelakt, rode bieten, ingelegde mini bieten, lak van biet, bieten scheuten, gel van sinasappel/ vandouvan, partjes sinasappel, krokant biet, vinaigrette van biet en vandouvan. Kijk voor meer culinaire video’s op www.gastropedia.tv RESTAURANT DE LINDEHOFBEEKSTRAAT 15671 CS NUENENT +31 (0)40 283 73 36 Website: http://www.restaurant-delindehof.nlE-mail: INFO@RESTAURANT-DELINDEHOF.NL
PALING PATRON 2020
Martin Kruithof, Meesterkok en patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindenhof in Giethoorn, tot Paling Patron van het jaar 2020. Alex Koelewijn, voorzitter van DUPAN licht de keuze voor Martin Kruithof toe: “Deze bijzondere chef draagt de smaaksensatie hoog heel in het vaandel.
Paling Patron 2022 Soenil Bahadoer gaat uit zijn bol met Asperge- paling – yuzu
Cremeux van asperge met gemarineerde witte en groene asperge, mouse van paling met kaviaar, gelakte paling en yuzu dressing. Rendang van asperge met Umami oester en pastille van citrus. En als Paling Patron 2022 gebruik Soenil natuurlijk uitsluitend paling met het ESF label. Kijk voor meer van dit soort culinaire film op www.gastropedia.tv […]
Poussin gevuld met paling en kippenlever
Raymond Plat, de oprichter en stille kracht achter Restaurant Troef, gelegen in het levendige hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwrikbare toewijding aan perfectie heeft hem de meest begeerde eer van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze speciale erkenning wordt uitgereikt aan personen […]
Soenil Bahadoer, Paling Patron 2022 Paling, Ossenstaart, BBQ, Spicy Chef
Paling gevuld met farce van ossenstaart gelakt op de Japanse bbq, creme van bomboe, gefermenteerde mierikswortel, gepofte quinoa, ingelegde groene mango, pomtayer en saus van groene mollee. En als paling Patron 2022 gebruik Soenil natuurlijk uitsluitend paling met het ESF label. Kijk voor meer van dit soort culinaire film op www.gastropedia.tv RESTAURANT DE LINDEHOFBEEKSTRAAT […]
Tarbot in palingbouillon met tuinkruiden
Raymond Plat, de oprichter en eigenaar van Restaurant Troef, gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwankelbare toewijding aan perfectie heeft hem de meest begeerde eer van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, uitgereikt door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze bijzondere erkenning wordt toegekend aan individuen die […]
Zeeuwse creusser met paling en Beurre Blanc
Raymond Plat, de visionaire kracht achter Restaurant Troef in het levendige hart van Amsterdam, straalt van voldoening. Zijn onverzettelijke streven naar perfectie heeft hem de hoogste lof van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de waardevolle Stichting DUPAN. Deze eervolle erkenning wordt toegekend aan individuen die zich inzetten voor […]