Maximale lengte 2 van de kreeft, Noorse, langoustine (Nephrops norvegicus) 5 cm; de gemiddelde lengte verschilt van visgrond tot visgrond. Roze-oranje tot oranje van kleur, met donkere vlekken op de scharen en het abdomen; eieren van bleek- tot bijna zwart-olijfgroen (bij gekookte dieren feloranje tot felrood). De carapax heeft soms een viltig uiterlijk, meestal echter glad […]
PALING FONDS ESF
Paling producten met het paling fonds merk ESF die uit herleidbare bron komen en bijdragen aan het Eel Stewardship Fund. Via het ESF-palingfonds wordt meebetaald aan het naar geschikt leefgebied brengen van jonge palingen, wetenschappelijk onderzoek naar de paling en het over de dijk helpen van volwassen palingen. Dit logo staat inmiddels op steeds meer […]
Roy Eijkelkamp maakt Paling Tom Kha Kai.
Chef-kok Roy Eijkelkamp van het legendarische tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns, maakt een geweldig gerecht: Paling Tom Kha Kai. Roy kookt in de kookstudio van Van Essen exclusieve keukens. OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m zondagLunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 18.30 uurZaterdag alleen diner vanaf 18.00 uur ADRES Zeeweg 532051 EB […]
Roy Eijkelkamp, langoustine, selderij, kaviaar en Napoleon.
Chefkok Roy Eijkelkamp van het legendarische tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt een geweldig gerecht van langoustine. En dat doet Roy in de kookstudio van Martin van Essen Exclusieve Keukens. OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m zondag Lunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 18.30 uur Zaterdag alleen diner vanaf 18.00 uur ADRES […]
SIGNATUURGERECHTEN ROY EIJKELKAMP
Toen Roy Eijkelkamp op 1 maart 2018 chefkok werd van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns had hij er al tien keukenjaren in het legendarische Overveense instituut op zitten: vijf jaar met Lucas Rive en nog eens vijf jaar als sous-chef naast Menno Post. In die functie won hij in 2013 De Gouden Koksmuts, een van de belangrijkste […]
