Speciaal voor www.gastropedia.tv maakt Soenil paling met het ESF label gelakt, rode bieten, ingelegde mini bieten, lak van biet, bieten scheuten, gel van sinasappel/ vandouvan, partjes sinasappel, krokant biet, vinaigrette van biet en vandouvan. Kijk voor meer culinaire video’s op www.gastropedia.tv RESTAURANT DE LINDEHOFBEEKSTRAAT 15671 CS NUENENT +31 (0)40 283 73 36 Website: http://www.restaurant-delindehof.nlE-mail: INFO@RESTAURANT-DELINDEHOF.NL
SIGNATUURGERECHTEN ERIK VAN LOO
In de keuken van Erik van Loo draait het om kwaliteit. Echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering. Smaak is een zoektocht. Als kok moet je in een gerecht duiken. Iedere smaak die je proeft, verwerk je zo dat die in het gerecht er maximaal uitkomt. Met als inzet […]
SIGNATUURGERECHTEN FRANS BON
Frans Bon – cuisinier – geboren 1958 Bij Frans is het culinaire leven met de paplepel ingegoten in het restaurant van zijn ouders aan de Vinkeveense plassen. Tijdens zijn opleiding werkte Frans o.a. bij gerenommeerde bedrijven als Paardenburg in Ouderkerk en De Nederlanden in Vreeland. Eind jaren 80 begon Frans met zijn vrouw Nelleke een gerenommeerd top 100 restaurant […]
SIGNATUURGERECHTEN GEORGES BLANC
Georges Blanc werd geboren in Bourg-en-Bresse 2 januari 1943. Na de middelbare school ging hij de Hotelschool Thono-les-Bains. In 1965, na zijn militaire dienst ging hij de keuken in verschillende functies bij diverse bedrijven. Vervolgens ging beginnen in het familiebedrijf en werkte samen met zijn moeder in de keuken. Zijn familie vestigde zich in Vonnas […]
SIGNATUURGERECHTEN JUSTIN VAN DOORN
Een geboren Chef is Justin van Doorn(38) die met zijn enthousiasme en passie in no time teams op top niveau laat presteren. Zijn kookstijl laat zich kenmerken door wereldse smaken, eigentijdse technieken maar altijd vanuit de klassieke basis opgezet. Naast het koken op sterren niveau vond Justin het belangrijk om een boven gemiddeld allround Chef […]
SIGNATUURGERECHTEN ROY EIJKELKAMP
Toen Roy Eijkelkamp op 1 maart 2018 chefkok werd van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns had hij er al tien keukenjaren in het legendarische Overveense instituut op zitten: vijf jaar met Lucas Rive en nog eens vijf jaar als sous-chef naast Menno Post. In die functie won hij in 2013 De Gouden Koksmuts, een van de belangrijkste […]
SIGNATUURGERECHTEN RUI SILVESTRE
Als je in de Algarve (Portugal) een onvergetelijke culinaire ervaring wil beleven dan ben je , de Restaurant Bon Bon op het juiste adres.Rui Silvestre werd geboren in Valongo, in het noorden van Portugal, maar woont in de Algarve sinds hij 10 jaar oud was. Hij werkte bij een Franse, Zwitserse en Hongaarse restaurants voor […]
