Paling Patron, Chef-kok Michel van der Kroft compleet een gerecht met foie gras en gerookte paling met het ESF label natuurlijk in zijn tweesterrenrestaurant ‘t Nonnetje in Harderwijk, Nederland. Dit culinaire hoogstandje grote rijke smaken op meesterlijke wijze, typerend voor de signatuur van zijn keuken.
Paling Patron Michel van der Kroft** maakt makreel met gerookte paling en bloemkool
Michel van der Kroft, Paling Patron en de chef-kok van het tweesterrenrestaurant ‘t Nonnetje in Harderwijk, bereidt een exclusief gerecht van gerookte paling, gecombineerd met gebrande makroel en bloemkool. Voor extra diepgang in de smaak gebruikt hij een bouillon getrokken uit palinggraten en geëxciteerd. Voor meer culinaire inspiratie en video’s kunt u regelmatig nieuwe content […]
SIGNATUURGERECHTEN MICHEL VAN DER KROFT
SVH Meesterkok Michel van der Kroft van Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk werkt in een sfeervol en intiem restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad. In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen hij samen met eigenaar- gastheer Edgar Groeneveld , en de brigade, de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart […]