Barbara Verbeek ontmoet Peter Bruins, was meer dan 40 jaar maître sommelier van het legendarische tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. In 2020 kreeg hij de Michelin-award voor uitmuntend gastheerschap. Barbara en Peter praten over mooie wijnen en meer, in de kookstudio van Van Essen exclusieve keukens. Onlangs is Peter na meer dan 40 dienstjaren met pensioen gegaan. […]
Egon van Hoof bereidt geroosterde snoekbaars
Patron Cuisinier Egon van Hoof van restaurant MOS* in Amsterdam, maakt geroosterde snoekbaars.
Juliën van Loo, coquilles, knolselderij, truffel, parelgort en croutons.
Juliën van Loo is chef van het tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Voor Gastropedia.tv maakt hij een gerecht van coquilles, knolselderij, truffel, parelgort en croutons. En dat allemaal in de kookstudio van Van Essen exclusieve keukens. Restaurant ParkheuvelHeuvellaan 213016 GL Rotterdam 010-43 60 530info@parkheuvel.nl
Loren eert Lucas Rive
Loren Polonio leerde van haar leermeester en grote voorbeeld Lucas Rive hoe je krokant gebakken Hollandse kalfszwezerik bereidt. Loren was in het restaurant Lucas Rive* zijn rechterhand en keukenchef. Loren laat in de kookstudio van Van Essen exclusieve keukens voor de camera van Gastropedia TV zien hoe ze dit van Lucas heeft geleerd.
