<\/a>Mozzarella<\/p><\/div>\n
Werd vroeger gemaakt van buffelmelk, maar tegenwoordig hoofdzakelijk van koemelk. Heet daarom ook wel > Fior di latte. Afhankelijk van de streek ook wel bekend onder de namen Bocconcini, Ciliege, Nociolini, Nodini en Ovaline.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Werd vroeger gemaakt van buffelmelk, maar tegenwoordig hoofdzakelijk van koemelk. Heet daarom ook wel > Fior di latte. Afhankelijk van de streek ook wel bekend onder de namen Bocconcini, Ciliege, Nociolini, Nodini en Ovaline.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":25295,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[1799,48],"article_term":[1826],"yoast_head":"\n
MOZZARELLA (Itali\u00eb). • Gastropedia<\/title>\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\t\n\t\n\t\n\n