{"id":14149,"date":"2015-11-25T13:30:14","date_gmt":"2015-11-25T12:30:14","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=14149"},"modified":"2015-11-25T13:30:14","modified_gmt":"2015-11-25T12:30:14","slug":"suiker-basterd","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/suiker-basterd\/","title":{"rendered":"SUIKER (BASTERD-)"},"content":{"rendered":"
Een fijne, witte of bruine kristalsuiker, met korrels die nog omgeven zijn door een miniem laagje stroop. Houdt gebak zacht en langer vers.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Een fijne, witte of bruine kristalsuiker, met korrels die nog omgeven zijn door een miniem laagje stroop. Houdt gebak zacht en langer vers.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[62],"article_term":[],"yoast_head":"\n