{"id":14781,"date":"2015-11-26T16:33:12","date_gmt":"2015-11-26T15:33:12","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=14781"},"modified":"2015-11-26T16:37:18","modified_gmt":"2015-11-26T15:37:18","slug":"pommes-a-la-menagere-appelen-a-la-menagere","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/pommes-a-la-menagere-appelen-a-la-menagere\/","title":{"rendered":"POMMES \u00c0 LA M\u00c9NAG\u00c8RE (appelen \u00e0 la m\u00e9nag\u00e8re)."},"content":{"rendered":"
Wit brood of brioche gedrenkt in geklaarde boter en besprenkeld met rum, hierop een laag banketbakkersroom, hierop appelschijfjes (aangezet met \u00a0 poedersuiker, gehakte hazelnoten, rasp en sap van een limoen en geflambeerd met rum). Bestrooid met grove kruimels van brioche besprenkeld met geklaarde boter, bestoven met poedersuiker en in de oven licht gekleurd. Genappeerd met abrikozensaus,<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Wit brood of brioche gedrenkt in geklaarde boter en besprenkeld met rum, hierop een laag banketbakkersroom, hierop appelschijfjes (aangezet met \u00a0 poedersuiker, gehakte hazelnoten, rasp en sap van een limoen en geflambeerd met rum). Bestrooid met grove kruimels van brioche besprenkeld met geklaarde boter, bestoven met poedersuiker en in de oven licht gekleurd. Genappeerd met […]<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[64],"article_term":[],"yoast_head":"\n