{"id":1568,"date":"2015-10-28T14:50:07","date_gmt":"2015-10-28T13:50:07","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=1568"},"modified":"2015-10-28T14:50:07","modified_gmt":"2015-10-28T13:50:07","slug":"tomatensap","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/tomatensap\/","title":{"rendered":"TOMATENSAP"},"content":{"rendered":"
Serveren in een glas, op een schotel met randje en met een lepel. Erbij: peper, zout en eventueel Worcestershiresaus en tabasco.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Serveren in een glas, op een schotel met randje en met een lepel. Erbij: peper, zout en eventueel Worcestershiresaus en tabasco.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[5],"article_term":[],"yoast_head":"\n