{"id":26944,"date":"2016-01-06T16:35:24","date_gmt":"2016-01-06T15:35:24","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=26944"},"modified":"2017-12-27T10:47:36","modified_gmt":"2017-12-27T09:47:36","slug":"sate-ayam-tusuk","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/sate-ayam-tusuk\/","title":{"rendered":"SAT\u00c9 AYAM TUSUK"},"content":{"rendered":"

Stukjes kippenvlees, gemarineerd met geraspte ui<\/a> en knoflook, geraspte citroenschil, komijn<\/a>, koriander<\/a>, sambal<\/a> en laos<\/a>. Aan spiesjes gestoken en op houtskool geroosterd. Of balletjes kippengehakt, op dezelfde wijze op smaak gebracht en geroosterd.<\/p>\n

\"Foodtube,<\/p>\n

Arjuna Besemboen, chef kok van Indonesisch restaurant Mooi Zeist (in Zeist uiteraard) laat zien hoe je kipsat\u00e9 alias sateh ajam maakt.<\/p>\n