{"id":30712,"date":"2016-01-23T16:27:59","date_gmt":"2016-01-23T15:27:59","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=30712"},"modified":"2016-01-23T16:27:59","modified_gmt":"2016-01-23T15:27:59","slug":"cocktail-de-homard-kreeftencocktail","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/","title":{"rendered":"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail)."},"content":{"rendered":"

Stukjes vlees van gekookte kreeft en brunoise van geblancheerde bleekselderij, genappeerd met een mayonaisesaus, waarin tomatenketchup, worcestershiresauce, chutney, gehakte peterselie, dragon en kervel, op smaak gebracht met peper, wodka en cognac. Geserveerd in, eventueel op schilferijs, gekoelde glazen en gegarneerd met bleekselderij en corail van kreeft. Of brunoise van gekookte kreeft, vermengd met een mengsel van tomatenketchup en chablis en bedekt met mayonaisesaus waarin cognac en sherry. Geserveerd in, eventueel op schilferijs, gekoelde glazen.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Stukjes vlees van gekookte kreeft en brunoise van geblancheerde bleekselderij, genappeerd met een mayonaisesaus, waarin tomatenketchup, worcestershiresauce, chutney, gehakte peterselie, dragon en kervel, op smaak gebracht met peper, wodka en cognac. Geserveerd in, eventueel op schilferijs, gekoelde glazen en gegarneerd met bleekselderij en corail van kreeft. Of brunoise van gekookte kreeft, vermengd met een mengsel […]<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[94],"article_term":[],"yoast_head":"\nCOCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail). • Gastropedia<\/title>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail). • Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Stukjes vlees van gekookte kreeft en brunoise van geblancheerde bleekselderij, genappeerd met een mayonaisesaus, waarin tomatenketchup, worcestershiresauce, chutney, gehakte peterselie, dragon en kervel, op smaak gebracht met peper, wodka en cognac. Geserveerd in, eventueel op schilferijs, gekoelde glazen en gegarneerd met bleekselderij en corail van kreeft. Of brunoise van gekookte kreeft, vermengd met een mengsel […]\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"article:publisher\" content=\"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/\",\"name\":\"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail). • Gastropedia\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\"},\"datePublished\":\"2016-01-23T15:27:59+00:00\",\"dateModified\":\"2016-01-23T15:27:59+00:00\",\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/\"]}]},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Artikelen\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":3,\"name\":\"Klassieke keuken\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":4,\"name\":\"Koude keuken\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/koude-keuken\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":5,\"name\":\"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail).\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\",\"name\":\"Gastropedia\",\"description\":\"\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":\"required name=search_term_string\"}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail). • Gastropedia","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail). • Gastropedia","og_description":"Stukjes vlees van gekookte kreeft en brunoise van geblancheerde bleekselderij, genappeerd met een mayonaisesaus, waarin tomatenketchup, worcestershiresauce, chutney, gehakte peterselie, dragon en kervel, op smaak gebracht met peper, wodka en cognac. Geserveerd in, eventueel op schilferijs, gekoelde glazen en gegarneerd met bleekselderij en corail van kreeft. Of brunoise van gekookte kreeft, vermengd met een mengsel […]","og_url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/","og_site_name":"Gastropedia","article_publisher":"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl","twitter_card":"summary_large_image","schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/","name":"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail). • Gastropedia","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website"},"datePublished":"2016-01-23T15:27:59+00:00","dateModified":"2016-01-23T15:27:59+00:00","breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/"]}]},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/cocktail-de-homard-kreeftencocktail\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Artikelen","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Klassieke keuken","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/"},{"@type":"ListItem","position":4,"name":"Koude keuken","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/koude-keuken\/"},{"@type":"ListItem","position":5,"name":"COCKTAIL DE HOMARD (kreeftencocktail)."}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/","name":"Gastropedia","description":"","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/30712"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/article"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/7"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/30712\/revisions"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=30712"}],"wp:term":[{"taxonomy":"article_category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category?post=30712"},{"taxonomy":"article_term","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_term?post=30712"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}