{"id":30822,"date":"2016-01-24T14:34:11","date_gmt":"2016-01-24T13:34:11","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=30822"},"modified":"2016-01-24T14:34:11","modified_gmt":"2016-01-24T13:34:11","slug":"epaule-de-mouton-farcie-en-gelee-gevulde-schaapsschouder-in-gelei","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/epaule-de-mouton-farcie-en-gelee-gevulde-schaapsschouder-in-gelei\/","title":{"rendered":"EPAULE DE MOUTON FARCIE EN GEL\u00c9E (gevulde schaapsschouder in gelei)."},"content":{"rendered":"
Ontbeende schaapsschouder, gevuld met een mengsel van varkensvleesfarce en fijngesneden groenten. Gebraiseerd, afgekoeld, getrancheerd, in de\u00a0oorspronkelijke vorm gedresseerd en geglansd met vleesgelei. Geserveerd met een bijpassende salade en r\u00e9mouladesaus.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Ontbeende schaapsschouder, gevuld met een mengsel van varkensvleesfarce en fijngesneden groenten. Gebraiseerd, afgekoeld, getrancheerd, in de\u00a0oorspronkelijke vorm gedresseerd en geglansd met vleesgelei. Geserveerd met een bijpassende salade en r\u00e9mouladesaus.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[94],"article_term":[],"yoast_head":"\n