{"id":30987,"date":"2016-01-25T13:30:19","date_gmt":"2016-01-25T12:30:19","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=30987"},"modified":"2016-01-25T13:30:19","modified_gmt":"2016-01-25T12:30:19","slug":"medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/","title":{"rendered":"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier)."},"content":{"rendered":"

Schijven gegaarde langoeststaart, gegarneerd met geroosterde en ontvelde stukjes rode paprika en schijfjes truffel, geglansd met visgelei. Geserveerd in de vorm van een krans met in het midden een salade van rode en groene paprika\u2019s. Apart wordt een mengsel van mayonaise, geslagen room en gehakte walnoten geserveerd.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Schijven gegaarde langoeststaart, gegarneerd met geroosterde en ontvelde stukjes rode paprika en schijfjes truffel, geglansd met visgelei. Geserveerd in de vorm van een krans met in het midden een salade van rode en groene paprika\u2019s. Apart wordt een mengsel van mayonaise, geslagen room en gehakte walnoten geserveerd.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[94],"article_term":[],"yoast_head":"\nM\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier). • Gastropedia<\/title>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier). • Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Schijven gegaarde langoeststaart, gegarneerd met geroosterde en ontvelde stukjes rode paprika en schijfjes truffel, geglansd met visgelei. Geserveerd in de vorm van een krans met in het midden een salade van rode en groene paprika\u2019s. Apart wordt een mengsel van mayonaise, geslagen room en gehakte walnoten geserveerd.\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"article:publisher\" content=\"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/\",\"name\":\"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier). • Gastropedia\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\"},\"datePublished\":\"2016-01-25T12:30:19+00:00\",\"dateModified\":\"2016-01-25T12:30:19+00:00\",\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/\"]}]},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Artikelen\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":3,\"name\":\"Klassieke keuken\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":4,\"name\":\"Koude keuken\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/koude-keuken\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":5,\"name\":\"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier).\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\",\"name\":\"Gastropedia\",\"description\":\"\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":\"required name=search_term_string\"}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier). • Gastropedia","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier). • Gastropedia","og_description":"Schijven gegaarde langoeststaart, gegarneerd met geroosterde en ontvelde stukjes rode paprika en schijfjes truffel, geglansd met visgelei. Geserveerd in de vorm van een krans met in het midden een salade van rode en groene paprika\u2019s. Apart wordt een mengsel van mayonaise, geslagen room en gehakte walnoten geserveerd.","og_url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/","og_site_name":"Gastropedia","article_publisher":"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl","twitter_card":"summary_large_image","schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/","name":"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier). • Gastropedia","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website"},"datePublished":"2016-01-25T12:30:19+00:00","dateModified":"2016-01-25T12:30:19+00:00","breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/"]}]},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/medaillons-de-langouste-hotelier-medaillons-van-langoest-hotelier\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Artikelen","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Klassieke keuken","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/"},{"@type":"ListItem","position":4,"name":"Koude keuken","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/klassieke-keuken\/koude-keuken\/"},{"@type":"ListItem","position":5,"name":"M\u00c9DAILLONS DE LANGOUSTE H\u00d4TELIER (medaillons van langoest h\u00f4telier)."}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/","name":"Gastropedia","description":"","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/30987"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/article"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/7"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/30987\/revisions"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=30987"}],"wp:term":[{"taxonomy":"article_category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category?post=30987"},{"taxonomy":"article_term","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_term?post=30987"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}