{"id":31281,"date":"2016-01-27T20:52:42","date_gmt":"2016-01-27T19:52:42","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=31281"},"modified":"2016-01-27T20:52:42","modified_gmt":"2016-01-27T19:52:42","slug":"poularde-farcie-sevigne-gevulde-poularde-sevigne","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/poularde-farcie-sevigne-gevulde-poularde-sevigne\/","title":{"rendered":"POULARDE FARCIE S\u00c9VIGN\u00c9 (gevulde poularde S\u00e9vign\u00e9)."},"content":{"rendered":"
Ontbeende poularde, gevuld met een farce van fijngewreven gevogelte, ingewanden, room, eidooier en kruiden, vermengd met stukjes ganzenlever. In de oorspronkelijke vorm teruggebracht, gebardeerd, opgebonden en gebraiseerd. Afgekoeld, de draadjes verwijderd, getrancheerd, in de oorspronkelijke vorm gedresseerd en geglansd met gevogeltegelei. Geserveerd met chaud-froids van champignons, geglaceerde truffels, cantharellen en remouladesaus.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Ontbeende poularde, gevuld met een farce van fijngewreven gevogelte, ingewanden, room, eidooier en kruiden, vermengd met stukjes ganzenlever. In de oorspronkelijke vorm teruggebracht, gebardeerd, opgebonden en gebraiseerd. Afgekoeld, de draadjes verwijderd, getrancheerd, in de oorspronkelijke vorm gedresseerd en geglansd met gevogeltegelei. Geserveerd met chaud-froids van champignons, geglaceerde truffels, cantharellen en remouladesaus.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[94],"article_term":[],"yoast_head":"\n