{"id":32003,"date":"2016-01-31T15:44:05","date_gmt":"2016-01-31T14:44:05","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=32003"},"modified":"2016-01-31T15:44:05","modified_gmt":"2016-01-31T14:44:05","slug":"huitres-favorite-oesters-favorite","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/huitres-favorite-oesters-favorite\/","title":{"rendered":"HU\u00ceTRES FAVORITE (oesters favorite)."},"content":{"rendered":"
Oesterschelpen, achtereenvolgens gevuld met sauce b\u00e9chamel, een in eigen vocht gepocheerde oester, een plakje truffel en opnieuw b\u00e9chamelsaus, bestrooid met parmezaanse kaas, besprenkeld met boter en gegratineerd. Warm geserveerd.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Oesterschelpen, achtereenvolgens gevuld met sauce b\u00e9chamel, een in eigen vocht gepocheerde oester, een plakje truffel en opnieuw b\u00e9chamelsaus, bestrooid met parmezaanse kaas, besprenkeld met boter en gegratineerd. Warm geserveerd.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[91],"article_term":[],"yoast_head":"\n