{"id":32015,"date":"2016-01-31T15:46:43","date_gmt":"2016-01-31T14:46:43","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=32015"},"modified":"2016-01-31T15:46:43","modified_gmt":"2016-01-31T14:46:43","slug":"huitres-wladimir-oesters-wladimir","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/huitres-wladimir-oesters-wladimir\/","title":{"rendered":"HU\u00ceTRES WLADIMIR (oesters Wladimir)."},"content":{"rendered":"
Oesterschelpen, gevuld met in eigen vocht gepocheerde oesters, genappeerd met ingekookte sauce supr\u00eame, bestrooid met een mengsel van in boter gebakken broodkruim en geraspte parmezaanse kaas, besprenkeld met boter en licht gegratineerd.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Oesterschelpen, gevuld met in eigen vocht gepocheerde oesters, genappeerd met ingekookte sauce supr\u00eame, bestrooid met een mengsel van in boter gebakken broodkruim en geraspte parmezaanse kaas, besprenkeld met boter en licht gegratineerd.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[91],"article_term":[],"yoast_head":"\n