{"id":32359,"date":"2016-02-02T14:19:11","date_gmt":"2016-02-02T13:19:11","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=32359"},"modified":"2016-02-02T14:19:11","modified_gmt":"2016-02-02T13:19:11","slug":"souffles-a-la-florentine-souffles-van-spinazie","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/souffles-a-la-florentine-souffles-van-spinazie\/","title":{"rendered":"SOUFFL\u00c9S \u00c0 LA FLORENTINE (souffl\u00e9s van spinazie)."},"content":{"rendered":"
Beboterde caisses, gevuld met een mengsel van geblancheerde en daarna uitgeperste en gepureerde spinazie met noot muskaat, sauce b\u00e9chamel, room, eidooier en stijfgeklopte eiwitten. In de oven gesouffleerd en warm opgediend.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Beboterde caisses, gevuld met een mengsel van geblancheerde en daarna uitgeperste en gepureerde spinazie met noot muskaat, sauce b\u00e9chamel, room, eidooier en stijfgeklopte eiwitten. In de oven gesouffleerd en warm opgediend.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[91],"article_term":[],"yoast_head":"\n