{"id":32385,"date":"2016-02-02T15:06:42","date_gmt":"2016-02-02T14:06:42","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=32385"},"modified":"2016-02-02T15:06:42","modified_gmt":"2016-02-02T14:06:42","slug":"talmouses-au-parmesan-talmouses-met-parmezaanse-kaas","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/talmouses-au-parmesan-talmouses-met-parmezaanse-kaas\/","title":{"rendered":"TALMOUSES AU PARMESAN (talmouses met parmezaanse kaas)."},"content":{"rendered":"
Tartelettevormpjes, bekleed met soezenbeslag of blader- of fonceerdeeg, gevuld met een beslag van parmezaanse kaas en eidooiers, bestreken met eidooier, bestrooid met geraspte gruy\u00e8re en in de oven gebakken. Warm geserveerd.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Tartelettevormpjes, bekleed met soezenbeslag of blader- of fonceerdeeg, gevuld met een beslag van parmezaanse kaas en eidooiers, bestreken met eidooier, bestrooid met geraspte gruy\u00e8re en in de oven gebakken. Warm geserveerd.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[91],"article_term":[],"yoast_head":"\n