{"id":33837,"date":"2016-02-14T20:33:33","date_gmt":"2016-02-14T19:33:33","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=33837"},"modified":"2016-02-14T20:33:33","modified_gmt":"2016-02-14T19:33:33","slug":"supremes-volaille-au-parmesan-borst-kip-parmezaanse-kaas","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/supremes-volaille-au-parmesan-borst-kip-parmezaanse-kaas\/","title":{"rendered":"SUPR\u00caMES DE VOLAILLE AU PARMESAN (borst van kip met parmezaanse kaas)."},"content":{"rendered":"
Kippenborst, met bloem bestrooid, door een beslag van eieren en geraspte parmezaanse kaas gehaald en in boter gebakken. Gedresseerd op cro\u00fbtons van polenta en besprenkeld met beurre noisette.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Kippenborst, met bloem bestrooid, door een beslag van eieren en geraspte parmezaanse kaas gehaald en in boter gebakken. Gedresseerd op cro\u00fbtons van polenta en besprenkeld met beurre noisette.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[97],"article_term":[],"yoast_head":"\n