{"id":34613,"date":"2016-02-24T09:23:16","date_gmt":"2016-02-24T08:23:16","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=34613"},"modified":"2017-10-04T16:53:12","modified_gmt":"2017-10-04T14:53:12","slug":"adji-cress-2","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/adji-cress-2\/","title":{"rendered":"ADJI CRESS"},"content":{"rendered":"
\"ADJI<\/a>

ADJI CRESS<\/p><\/div>\n

Adji Cress is een gewas dat zijn oorsprong vindt in het Verre Oosten, met name Japan, Zuid Korea en China. In Japan is het van oudsher een delicatesse in combinatie met vette vis. De bladeren werden als groente gegeten en waren in de volksgeneeskunde een middel met vermeende verkoelende en bloedstollende werking.<\/p>\n

Koppert Cress introduces Adji Cress<\/h5>\n