{"id":35953,"date":"2016-04-20T17:43:19","date_gmt":"2016-04-20T15:43:19","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=35953"},"modified":"2018-03-25T20:21:23","modified_gmt":"2018-03-25T18:21:23","slug":"agnolotti","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/agnolotti\/","title":{"rendered":"AGNOLOTTI"},"content":{"rendered":"
\"Agnolotti\"<\/a>

Agnolotti<\/p><\/div>\n

Een soort deegwaar die men aantreft in Toscane en de streek van Marche en die in allerlei vormen kan worden gemaakt. Maar meestal de vorm heeft van een halve maan, maar ook vierkant kom je ze tegen. Agnolotti is een pastasoort, die op kleine kussentjes lijkt met gekartelde randjes. De gekartelde vorm wordt gecre\u00eberd met speciaal keukengereedschap zoals een keukenmes of een speciale pastasnijder.Vaak kant en klaar te koop met diverse vullingen.<\/p>\n

 <\/p>\n

 <\/p>\n

Michelin star chef Russell Brown takes us through this step by step guide to how to make this classic Italian pasta dish<\/p>\n